Oroszlán Szonja 3 éve él Philadelphiában, most filmszerepet kapott

forgatás sci-fi színészet Valami Amerika 3 Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja akkor sem csügged, ha éppen nem kap színészi feladatokat Philadelphiában, ahol már 3 éve él. A Valami Amerika 3. bemutatójára hazautazott, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban filmszerepet kapott egy sci-fi-ben.

"Ha becsukták előttem az ajtót, bemásztam az ablakon. Már két komoly színházi feladatom is volt, az egyik egy prózai darabban, a másik pedig egy musicalben. Hamarosan pedig filmet is forgatok, a Kecksburg című sci-fit. Ettől függetlenül természetesen nagy örömmel jöttem haza tavaly nyáron a Valami Amerika új részének forgatására" - mesélte a Best Magazinnak adott interjújában Oroszlán Szonja a philadelphiai kezdeti nehézségek viszontagságait és az új szerep okozta örömöt.

Oroszlán Szonja azt mondja: költözése tudatos, nem hirtelen döntés volt Forrás: Hajdú D. András

A lapnak azt is elárulta, hogy úgy látja, ott sincs kolbászból a kerítés, kapcsolatok nélkül neki is egyedül kellett boldogulni, bekopogtatni mindenhová. A színésznőnek egyébként több rokona él a tengeren túlon, édesanyja és ő maga is ott tanult, így a nyelvvel sincsenek gondjai.

Amikor épp nem bízzák meg színészi feladatokkal, akkor sem tétlenkedik, hiszen az egyetem állatorvosi szakának egyik kihelyezett intézetében tevékenykedik, ahol a rendőr, dorgkereső és a rákkutatásban résztvevő kutyákat képzik.

Kate Middleton hennafestést kapott kézfejére Sunderlandben (Videó)http://www.life.hu/sztarok/20180223-kate-middleton-hennafestest-kapott-kezfejere-sunderlandben-video.htmlKate Middleton és Vilmos herceg a várandós hercegné gömbölyödő pocakja ellenére is rengeteg programon vesz részt. Most egy pillanatra azt hittük, megszegte a királyi család szabályait és tetováltatott, azonban csak egy hennafestés díszeleg kezén, a mű elkészültéről pedig videó is került fel a netre. TV + Sztárok--Sztárok, akik feladták házasságukat egy újabb szerelemért: Ördög Nórától Stohl Andrásighttp://www.life.hu/sztarok/20180223-sztarok-akik-feladtak-hazassagukat-egy-ujabb-szerelemert-ordog-noratol-stohl-andrasig.htmlManapság a holtomiglan holtodiglan már nem tart a sírig. Vannak, akik csak a második vagy a sokadik próbálkozásra találják meg az igaz szerelmüket és az is előfordul, hogy a nagy ő akkor toppan az életünkbe, amikor még bőven tart a frigy... Ahogy ezeknél a sztároknál történt: Ördög Nóra és Varga Feri is véget vetett kapcsolatának, amikor rátalált az igazi, nem hezitáltak. Berki Krisztián és új szerelmének kapcsolata sem indult simán: a hölgyemény ugyanis még házas! TV + SztárokOrigoMa ünnepli 40. születésnapját Kasza Tibi, megnéztük, mennyit változott az elmúlt évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-az-enekesbol-lett-showman-kasza-tibi-ma-unnepli-40-szuletesnapjat.htmlA Crystal együttessel ismerte meg az ország Kasza Tibi nevét, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Nosztalgiázzunk kicsit, és nézzük meg, milyen is volt a kisfiús mosolyú showman néhány évvel ezelőtt! TV + Sztárok--Így vallott szerelmet a nyilvánosság előtt Berki Krisztián férjezett szerelme, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-igy-vallott-szerelmet-a-nyilvanossag-elott-berki-krisztian-ferjezett-szerelme-katona-renata.htmlBerki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról kiderült, hogy még férjnél van. A fiatal szépség kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Így üzent azoknak, akik rossz szemmel nézik házasságából való kilépését.TV + SztárokOrigoShane Tusupnak több Hosszú Katinkához köthető tetoválása van, mi lesz velük a válás után?http://www.life.hu/sztarok/20180223-shane-tusupnak-tobb-hosszu-katinkahoz-kotheto-tetovalas-van-mi-lesz-veluk-a-valas-utan.htmlTöbb tetoválás borítja Shane Tusup testét, ezek közül jónéhány is válófélben lévő feleségéhez, Hosszú Katinkához köthető. Kérdés, vajon eltávolíttatja-e miután hivatalosan is véget ér házasságuk? TV + Sztárok--39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.