Shane Tusupnak több Hosszú Katinkához köthető tetoválása van, mi lesz velük a válás után?

úszás házasság válás szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup sport tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tetoválás borítja Shane Tusup testét, ezek közül jónéhány is válófélben lévő feleségéhez, Hosszú Katinkához köthető. Kérdés, vajon eltávolíttatja-e miután hivatalosan is véget ér házasságuk?

Többek között Hosszú Katinka világcsúcsai, házasságkötésük dátuma és feleségének neve is Shane Tusup testén látható, ugyanis testoválásaiban mindegyiket megörökítette. Kérdés, hogy a válás után is megtartja-e őket.

A Bors megkérdezete Hevesi Kriszta szexuálpszichológust arról, hogyan kezdhet majd a sztáredző új párkapcsolatot a tetoválásokkal. Míg egy átlagembernél problémát jelentene, addig szerinte Shane esetében könnyedén építhet valaki így kapcsolatot, hiszen róla mindenki tudja, hogy Katinka férje volt. Az is igaz, hogy közös vállalkozásuk miatt nem tudnak majd teljesen elszakadni.

Shane Tusup például Hosszú Katinka világcsúcsának emlékét is magán hordja Forrás: Instagram/tusup11

"Ennél sokkal problémásabb lehet a másik fél számára, hogy a közvélemény még sokáig egy párként fogja kezelni Shane-t és Katinkát. Valamint az, hogy mindenki az úszónőhöz hasonlítja majd az új barátnőt" - fejtette ki véleményét a szexuálpszichológus.

Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigoVajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-vajna-timi-kifigurazta-ferjet-es-andy-asszisztenset-foto.htmlLe sem tagadhatná Vajna Timi, hogy még mindig nagyon fáj neki, hogy Andy asszisztensével ment a Story Gálára: kifigurázta a róluk készült képeket. TV + Sztárok--Hosszú Katinka szakmát váltott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hosszu-katinka-szakmat-valtott-foto.htmlHosszú Katinka úgy döntött a csúcson kell abbahagyni, így az úszás helyett egy hétköznapi foglalkozást választott: megmutatta, mire váltott. TV + Sztárok--Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.