Vajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét: fotó

Vajna Timi házasság Andy Vajna titkárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le sem tagadhatná Vajna Timi, hogy még mindig nagyon fáj neki, hogy Andy asszisztensével ment a Story Gálára: kifigurázta a róluk készült képeket. 

Nagy meglepetés ért mindenkit a Story Gálán, amikor Andy Vajna nem Timivel és nem egyedül, hanem asszisztensével jelent meg. A kommentelők nem bírtak magukkal, folyamatosan arról kérdezték Timikét, hogy ki az a nő, akivel a férje mulat, és ő készséggel válaszolt is: kiderült, hogy Andy Vajnának az a hölgyemény már többet jelent pusztán asszisztensnél.

Vajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Ugyan azóta Timi már eltávolította a kommenteket, látszik, hogy nem tudta túltenni magát a dolgon, és még mindig nagyon fáj neki az a Story Gála. Instagram-sztorijában ugyanis kifigurázta Andy Vajna és az asszisztenséről készült képeket.

Vajna Timi viccet csinált férjéből Forrás: Insatgram/Vajna Timi
Hosszú Katinka szakmát váltott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hosszu-katinka-szakmat-valtott-foto.htmlHosszú Katinka úgy döntött a csúcson kell abbahagyni, így az úszás helyett egy hétköznapi foglalkozást választott: megmutatta, mire váltott. TV + Sztárok--Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--Kisbabát vár Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kisbabat-var-kulcsar-edina-foto.htmlKulcsár Edina valóban kisbabát vár, ő maga mesélte el a nem mindennapi történetet. TV + SztárokOrigoJustin Bieber mostohaanyja az énekes féltestvérével várandóshttp://www.life.hu/sztarok/20180222-justin-bieber-mostohaanyja-az-enekes-feltestverevel-varandos.htmlJustin Bieber megtanulhatja a kisbabák körüli teendők csínját-bínját, hiszen mostohaanyja gyermeket vár. TV + Sztárok--Luxus Vivi megmutatta csodaszép anyukáját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-luxus-vivi-megmutatta-csodaszep-anyukajat-foto.htmlVasvári Vivien kétségtelenül édesanyjától örökölte a szépségét, aki 1985-ben nyolcadik helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.