Volt rendőr a VV Fanni-ügyről: bárhova elrejthette gyilkosa a lány holttestét

Forrás: RTL Sajtóklub -
holttest Novozánszki Fanni gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni holtteste után nagy erőkkel nyomoznak a rendőrök, eddig sikertelenül. Azon az útvonalon keresik, ahol a gyanúsított a bérelt autójával járt, de egy volt rendőr szerint szinte bárhol lehet a lány teste, hiszen a feltételezett gyilkosnak volt két napja arra, hogy elrejtse.

Novozánszki Fanni, vagy ahogy a legtöbben ismerik, VV Fanni maradványait hónapok óta keresi a rendőrség, sajnos sikertelenül.

Azon az útvonalon próbálták megtalálni a lány testét, amelyen a feltételezett gyilkosa közlekedett a kölcsönzött autójával,

amelyben volt GPS. Egy volt rendőr szerint azonban

ez hibás irány

ugyanis a gyilkosság és a gyanúsított elfogása között 2 nap telt el, addig rengeteg ideje volt arra, hogy autót váltson, és akárhol elrejtse a testet.

VV Fanni holtteste bárhol Forrás: RTL Sajtóklub
Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigoVajna Timi kifigurázta férjét és Andy asszisztensét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-vajna-timi-kifigurazta-ferjet-es-andy-asszisztenset-foto.htmlLe sem tagadhatná Vajna Timi, hogy még mindig nagyon fáj neki, hogy Andy asszisztensével ment a Story Gálára: kifigurázta a róluk készült képeket. TV + Sztárok--Hosszú Katinka szakmát váltott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-hosszu-katinka-szakmat-valtott-foto.htmlHosszú Katinka úgy döntött a csúcson kell abbahagyni, így az úszás helyett egy hétköznapi foglalkozást választott: megmutatta, mire váltott. TV + Sztárok--Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Férjes asszonyt szeret Berki Krisztián: Katona Renáta még házashttp://www.life.hu/sztarok/20180223-ferjes-asszonyt-szeret-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián életében először szerelmes, saját bevallása szerint. Választottjáról azonban kiderült, hogy másfél éve férjnél van... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.