Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát!

Miután Piros megtudta, hogy Rózsa teherbe esett Kornéltól, nagyon úgy fest a helyzet, hogy a legifjabb Erdész-lány és a srác kapcsolata végérvényesen zátonyra futott. Csakhogy a Pirost kezdetek óta segítő Lehel azt gyanítja, hogy a terhességről szóló híresztelés csak valaki, vagy valakik ügyes kitalációja. A minden hájjal megkent virágboltos többféle praktikán is töri az agyát, amivel kideríthetné az igazságot, ám végül kissé tisztességtelen módot választ: titkosszolgálati eszközt vet be, és egy rejtett kamerás plüssmackót ajándékoz Kornélnak, hogy megfigyelhesse őt és Rózsát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.