Amerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalt

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Árpy siker Jimmy-musical USA Pintér Tibor Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről.

Néhány hete mutatták be a Jimmy-musicalt, amelynek óriási a sikere - legalábbis a rendező, Pintér Tibor szerint. Ugyanakkor nem nyerte el mindenki tetszését, Edit asszony például méltatlannak tartotta az előadást. Jimmy testvére, Árpy viszont továbbra is nagyon lelkes, mint mondja, a darab akár Amerikában is megállná a helyét.

Nagy művésznek tartom Tibort, hozzá mert nyúlni a testvérem életművéhez, amelyhez előtte senki. Szóba került, hogy a tengerentúlra is elvinné a darabot, és én ebben messzemenőkig támogatom! A dalok és a hozzá koreografált tánc szerintem megállná a helyét, bomba siker lenne Amerikában a Jimmy-musical. Itt az ideje, hogy az egész világ megismerje a testvérem életművét!" – árulta el Zámbó Árpy a Blikknek.

Zámbó Árpy nagyon lelkes Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Pintér Tibor hasonlóan vélekedik, tervei között szerepel, hogy hamarosan a tengerentúli nézőknek is megmutatja a darabot.

A családnak van tengerentúli kapcsolata, és ugyan arra kevés esélyt látok, hogy angolra fordítva, Broadway-musicalként mutassuk be, de az igenis tervben van, hogy New Yorkban és Kanadában is előadjuk a darabot a magyar házaknak." – mesélte Tenya.

Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--67 évesen dobta le a ruháit Jane Seymour - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-67-evesen-dobta-le-a-ruhait-jane-seymour-foto.html67 évesen is ledobta a ruhát Jane Seymour, aki ezzel a Playboy legidősebb modellje lett. TV + Sztárok--39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--Szexi fehérneműben pózol Baukó Éva, közösségi oldalán mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-szexi-fehernemuben-pozol-bauko-eva-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-magat.htmlBaukó Éva ismét fehérneműben mutatta meg magát, ezúttal egy szexi, piros darabba bújt és az ágyból posztolt. TV + SztárokOrigoIszak Eszti lábfejéről kért képet egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-iszak-eszti-labfejerol-kert-kepet-egy-rajongoja.htmlIszak Eszti elárulta, hogyan reagál a közösségi oldalára érkezett negatív kommentekre és mesélt arról is, milyen furcsa kérésekkel keresték már meg. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.