Dukai Regina nagyon morcos reggelente: videó

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
reggel Dukai Regina videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina nem félt bevallani, hogy nem mindig olyan kedves, amilyennek látjuk: előfordul, hogy jobb menekülni előle.

Dukai Regina folyton mosolyog, de csak a képein. Bizony az is előfordul, hogy morcos és elviselhetetlen. A többi között erről ő maga vallott Tatár Csillának, aki alaposan kifaggatta a modellt, így derült ki, hogy Regi morgással indítja a reggelt.

Dukai Regina nem mindig kedves Fotó: Marton Szilvia/Origo

Én nagyon morcos vagyok. Aki ismer, az tudja, hogy jobb, hogyha reggel békén hagynak, és nem szólnak hozzám egy fél órát. Szeretek magam lenni, szeretek csendben lenni" – árulta el Csillának őszintén a modell. Úgy tűnik, Regi nem fél megmutatni a kevésbé kedves oldalát!

Plasztikai sebésznél járt Dukai Regina, fotót is posztolt a rendelőből


Plasztikai sebésznél járt Dukai Regina, Instagramos fotójából pedig az is kiderült, hogy mi oka volt rá. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Ambrus Attila találkozott azzal a rendőrnővel, akire fegyvert fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ambrus-attila-talalkozott-azzal-a-rendornovel-akire-fegyvert-fogott.htmlAmbrus Attila mióta kijött a börtönből, próbál jó útra térni, és azon igyekszik, hogy kijavítsa a múltban elkövetett hibáit. Erre volt esélye nemrég, amikor egyik áldozata, egy rendőrnő odament hozzá egy rendezvényen. TV + Sztárok--Amerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-amerikaban-is-bemutathatjak-a-jimmy-musicalt.htmlHamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről. TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: a TV2 volt társtulajdonosa, Yvonne Dederick csatlakozik a csapathozhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-felesegek-luxuskivitelben-yvonne-dederick-csatlakozik-a-csapathoz.htmlA Feleségek luxuskivitelben első évada nagy visszhangot keltett, és nemsokára jön a második, ráadásul egy új taggal: ő csatlakozik a fényűző életüket bemutató feleségekhez. TV + Sztárok--Hódi Pamela még mindig nagyon mérges Berki Krisztiánra: Facebookon üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hodi-pamela-meg-mindig-nagyon-merges-berki-krisztianra.htmlHódi Pamelánál betelt a pohár: Facebook-oldalán üzente meg Berki Krisztiánnak és mindenkinek, hogy elege van a megaláztatásokból, és azt is, hogy nem tartja csukva a száját! TV + SztárokOrigoFehérneműben bújt párjához Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-fehernemuben-bujt-parjahoz-tucsi-foto.htmlEgy csipke melltartó és néhány szivecske: így bújik egymáshoz az ágyban Tücsi és jégkorongozó kedvese, Sofron István. TV + SztárokOrigoFehérneműben bújt párjához Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-fehernemuben-bujt-parjahoz-tucsi-foto.htmlEgy csipke melltartó és néhány szivecske: így bújik egymáshoz az ágyban Tücsi és jégkorongozó kedvese, Sofron István. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.