Fegyvert fogtak Schobert Norbira és Rubint Rékára mexikói nyaralásukon: videó

Forrás: ATV -
Rubint Réka fegyver Mexikó Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolatuk elején utaztak Mexikóba, ott történt meg a lánykérés, de nem csak ezért emlékezetes számukra az a nyaralás. Halálközeli élményben volt részük: fegyvert fogtak rájuk.

Schobert Norbi és Rubint Réka az első perctől fogva tudta, hogy őket egymásnak teremtette az ég. Nem is gondolkoztak túl sokat sem az összeköltözésen, sem az esküvőn. Kapcsolatuk elején kérte meg Norbi Réka kezét, méghozzá Mexikóban, de az a nyaralás nemcsak az eljegyzés miatt maradt emlékezetes számukra, hanem azért is, mert fegyvert fogtak rájuk.

Schobert Norbi gépfegyverekkel nézett farkasszemet Forrás: ATV

Kibéreltek egy terepjárót és azzal utazgattak Mexikóban, elmentek a piramisokhoz is, csak nem éppen a legjobb napszakban.

Körbevettek minket ilyen gépfegyveres mexikóiak.

Élvonalbeli brit atléta után nyomoz a rendőség: HIV-vírussal fertőzte meg szeretőjéthttp://www.life.hu/drlife/20180225-elvonalbeli-brit-atleta-utan-nyomoz-a-rendoseg-hiv-virussal-fertozte-meg-szeretojet.htmlHogy kiről van szó, azt még nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy a rendőség már kihallgatta.Dr. LifeOrigoElvonókúrára kötelezték Gáspár Győzőt: túl sok nyugtatót szedhttp://www.life.hu/drlife/20180224-elvonokurara-koteleztek-gaspar-gyozot-tul-sok-nyugtatot-szed.htmlGyőzike idegeinek a NAV-os botrány végképp betette a kaput: orvosa - túlzásba vitt nyugtatószedés miatt - elvonókúrára kötelezte. Dr. Life--Ilyen volt az ellátásom TB alapon a nőgyógyászatonhttp://www.life.hu/drlife/20180218-surgossegi-nogyogyaszati-ellatas-ilyen-is-lehet.htmlFelnőtt életem elmúlt 17 évében én is azok közé a nők közé tartoztam, akik ha megtehették, magánrendelésen keresték fel a nőgyógyászt. Velem is beszéltek már olyan unottan, lekezelően az SZTK-ban, mintha más bolygóról idetévedt, ingyen ellátásért könyörgő űrlény lennék. Ez a történet most mégis ennek az ellenkezőjéről fog szólni. Ilyen volt a nógyágyászati ellátásom egy magyar kórházban, TB alapon, sürgősségivel. Dr. LifeOrigoVideóra vették egy buszon, hogyan mászkálnak egy ember hajában a tetvek, már 44 millióan láttákhttp://www.life.hu/drlife/20180224-videora-vettek-egy-buszon-hogyan-maszkalnak-egy-ember-hajaban-a-tetvek-mar-44-millioan-lattak.htmlMár 44 millióan látták azt a videót, amelyet egy mexikói buszon vettek fel. A képsorokon az látható, hogyan mászkálnak az egyik utas fején a hajtetvek. Megdöbbentő a látvány. Dr. Life--Kórházban kezelik Medveczky Ilona gerincproblémáithttp://www.life.hu/drlife/20180224-korhazban-gyogyvizben-kezelik-medveczky-ilona-gerincproblemait.htmlA táncművésznő gerincét megviselte a több évtizedes kemény munka, most kezelteti magát. Dr. Life--Stephen Fry két hónapja küzd a prosztatarákkal, videüzenetet küldött rajongóinakhttp://www.life.hu/drlife/20180223-stephen-fry-ket-honapja-kuzd-a-prosztatarakkal-videuzenetet-kuldott-rajongoinak.htmlA világhírű színésznél, Stephen Fry-nál karácsony előtt diagnosztizáltak prosztatarákot. Küzd a kórral, 12 perces videóüzenetet küldött rajongóinak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.