Khloé Kardashian úgy döntött, gyermeke születése után ő is placentatablettákat csináltat

placenta Születés terhesség szülés kim kardashian tabletta Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashianhoz hasonlóan Khloé is úgy döntött, amikor áprilisbanmegszüli gyermekét, tablettákat fog csináltatni a placentából, hogy így biztosítsa a megfelelő vitaminpótlást. 

Nemrégiben még attól volt hangos az internet, hogy Kim Kardashian placenta kapszulákat csináltatott azért, hogy a szülés után így biztosítsa a megfelelő vitaminpótlást a teste számára. A netezők vegyesen fogadták a megdöbbentő hírt, most azonban Khloé Kardashian - aki áprilisra várja első gyermekét - is azt mondta, követi Kim példáját.

Baby mama KoKo! 29 Weeks and counting ❤️ Glam: @styledbyhrush Hair: @andrewfitzsimons Hair Color: @traceycunningham1

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

A Dailymail cikke szerint Khloé, a 33 éves valóságshow sztár először nem hallgatta kitörő lelkesedéssel, amikor Kim saját placentájának meglepő méreteiről nyilatkozott, és arról, hogy a tablettát szőlőízesítésben kérte, majd mégis úgy döntött, ő is ezt a módszert választja a vitaminpótlásra.

Az is kiderült továbbá, hogy Clevelandben szeretne szülni, ennek érdekében pedig orvosát is odarepíti.

Egy szemtanú szerint Tupac és Yaki Kadafi is életben van, Szomáliában látta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180226-egy-szemtanu-szerint-tupac-es-yaki-kadafi-es-eletben-van-szomaliaban-latta-oket.htmlTupac Shakurt és Yaki Kadafit vélte látni egy szemtanú Szomáliában, miközben autót vezetett. Állítja: a két rapper nem halt meg, még mindig élnek. TV + SztárokOrigoEnnyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ennyire-karcsu-gaspar-bea-nagyon-sokat-fogyott-foto.htmlAlaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját. TV + Sztárok--A legütősebb sztárelszólások: Cinthya Dictator bevallotta, hogy vonzódik a földönkívüli megjelenéshezhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-sztarelszolasok-cinthya-dictator-bevallotta-hogy-vonzodik-a-foldonkivuli-megjeleneshez.htmlÉrdekes szexuális ízléséről vallott Cinthya Dictator, és nem ő volt az egyetlen celeb, aki furcsa, vagy éppen vicces mondatával felhívta magára a figyelmet a múlt héten. Íme, néhány elszólás a hírességektől. TV + SztárokOrigoPuskás Peti barátnője, Eke Angéla terheshassal pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-puskas-peti-baratnoje-eke-angela-terheshassal-pozolt-foto.htmlIgazán nagy meglepetést okozott Eke Angéla képe a Facebookon, ugyanis hatalmas pocakkal látható rajta. Egyből felmerült a kérdés: jön a baba Puskás Petiéknél? TV + Sztárok--Dukai Regina nagyon morcos reggelente: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-dukai-regina-nagyon-morcos-reggelente.htmlDukai Regina nem félt bevallani, hogy nem mindig olyan kedves, amilyennek látjuk: előfordul, hogy jobb menekülni előle. TV + Sztárok--Polyák Lilla kedvese, Gömöri András Máté Elisabeth-nek öltözött az Operettszínházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-polyak-lilla-kedvese-gomori-andras-mate-elisabeth-nek-oltozott-az-operettszinhazban.htmlGömöri András Máté, Polyák Lilla kedvese közösségi oldalára töltött fel magáról egy kicsit sem szokványos képet. Női parókában és ruhában pózol a fotón. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.