Ők a legrosszabb sztárszülők: Charlie Sheentől Courtney Love-ig

Kate Moss Kris Jenner Charlie Sheen Eddie Murphy Courtney Love szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, szülőnek lenni, az egyik legnagyobb és legnehezebb feladat, és igazuk van. Még a sztároknak sem sikerül mindig, ők is hibáznak, méghozzá sokat, sokszor és nagyot. Kate Moss karrierje majdnem ráment a rossz anyaságra, de Eddie Murphy sem állhat példaként egy apa előtt sem...

Kate Moss

Kate Moss Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid

Még mindig talán az egyik leghíresebb szupermodell Kate Moss, mindössze 14 éves volt, amikor felfedezték. Az biztos, hogy munkájára nem lehet panasz, de viselkedésére annál inkább. Élete akkor került mélypontra, amikor 31 évesen összejött Pete Dohertyvel, aki 5 évvel volt nála fiatalabb, járt már börtönben és drogfüggő volt: melyik anya szeretne ilyen mostohaapát a lányának? Kate Moss-t akkoriban sokat kritizálták választása miatt, számos kampánytól elesett a férfi és saját maga miatt.

Eddie Murphy

Eddie Murphy Forrás: Photo by Darren Michaels, SMPSP for Cinelou Films © 2014. All Rights Reserved/Photo By Darren Michaels, Smpsp

A színésznek összesen 9 gyermeke van 5 anyától, és bizony van, amelyik balkézről született. 2007-ban a Spice Girlsből ismert Mel B-től született gyermeke Eddie-nek, akit nem igazán akart elismerni. Egy tévécsatornán keresztül csak annyit üzent az énekesnőnek, hogy nem tudja, ki a gyereke apja, de szüksége lesz egy apasági tesztre, hogy kiderüljön. Mel B azonban pontosan tudta, hogy kié a gyerek: a színészé volt, amit DNS-teszt is bizonyított.

Charlie Sheen

Charlie Sheen Forrás: Getty Images/David M. Benett/David M. Benett

Életmódja a kívülállók számára is egyértelművé teszi, hogy Charlie Sheen nem éppen egy apafigura, ezt nem is hazudtolta meg az élete során. Összesen öt gyermeke született, de sikerült mind az 5 felüggyeleti jogát elveszítenie, és egyáltalán nem tűnik úgy, mintha egy kicsit is érdekelné. Helyette sokáig csak a bulizás és az ivás foglalkoztatta, valószínűleg ez mostanra sem változott.

Courtney Love

Courtney Love Forrás: AFP/Mark Ralston

Az énekesnőről sem az anyaság jut egyből az ember eszébe, pedig született egy gyermeke Kurt Cobaintől. A kislánynak azonban nem sok jutott a szülői szeretetből. Édesapja eldobta magától az életét, amikor ő még csak 20 hónapos volt, édesanyja pedig csak a drogokra koncentrált. Olyan hírek is megjelentek, melyek szerint Courtney a terhessége alatt sem vonta meg magától a szereket. Máig nincsen jó kapcsolat Courtney és Frances Bean Cobain között.

Kris Jenner

Kris Jenner Forrás: AFP/Robin Marchant

A Karadshian klánt gazdaggá tette Kris, ez kétségtelen, de ő sem tartozik a mintaanyák közé. Márkanévvé változtatta a családnevüket, ám ez nem volt valami etikus, hiszen tulajdonképpen a saját gyermekeit árusította ki. Mindenki emlékszik arra, hogy Kim Kardashian egy szexfilmmel vált népszerűvé, amit bizony az édesanyja szivárogtatott ki.

A legütősebb sztárelszólások: Cinthya Dictator bevallotta, hogy vonzódik a földönkívüli megjelenéshezhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-sztarelszolasok-cinthya-dictator-bevallotta-hogy-vonzodik-a-foldonkivuli-megjeleneshez.htmlÉrdekes szexuális ízléséről vallott Cinthya Dictator, és nem ő volt az egyetlen celeb, aki furcsa, vagy éppen vicces mondatával felhívta magára a figyelmet a múlt héten. Íme, néhány elszólás a hírességektől. TV + SztárokOrigoPuskás Peti barátnője, Eke Angéla terheshassal pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-puskas-peti-baratnoje-eke-angela-terheshassal-pozolt-foto.htmlIgazán nagy meglepetést okozott Eke Angéla képe a Facebookon, ugyanis hatalmas pocakkal látható rajta. Egyből felmerült a kérdés: jön a baba Puskás Petiéknél? TV + Sztárok--Dukai Regina nagyon morcos reggelente: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-dukai-regina-nagyon-morcos-reggelente.htmlDukai Regina nem félt bevallani, hogy nem mindig olyan kedves, amilyennek látjuk: előfordul, hogy jobb menekülni előle. TV + Sztárok--Halálfélelméről vallott Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-halalfelelmerol-vallott-nanasi-pal-dubaj.htmlNánási Pál szembenézett félelmével Dubajban és belevágott egy elképesztő kalandba: a 42. emeletről vetette magát a mélybe. TV + Sztárok--Fegyvert fogtak Schobert Norbira és Rubint Rékára mexikói nyaralásukon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-fegyvert-fogtak-schobert-norbira-es-rubint-rekara-mexikoi-nyaralasukon.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka kapcsolatuk elején utaztak Mexikóba, ott történt meg a lánykérés, de nem csak ezért emlékezetes számukra az a nyaralás. Halálközeli élményben volt részük: fegyvert fogtak rájuk. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila találkozott azzal a rendőrnővel, akire fegyvert fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ambrus-attila-talalkozott-azzal-a-rendornovel-akire-fegyvert-fogott.htmlAmbrus Attila mióta kijött a börtönből, próbál jó útra térni, és azon igyekszik, hogy kijavítsa a múltban elkövetett hibáit. Erre volt esélye nemrég, amikor egyik áldozata, egy rendőrnő odament hozzá egy rendezvényen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.