Puskás Peti barátnője, Eke Angéla terheshassal pózolt: fotó

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Puskás Peti Eke Angéla terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán nagy meglepetést okozott Eke Angéla képe a Facebookon, ugyanis hatalmas pocakkal látható rajta. Egyből felmerült a kérdés: jön a baba Puskás Petiéknél?

Eke Angéla és Puskás Peti elég régóta alkotnak már egy párt ahhoz, hogy felmerüljön köztük a babavállalás kérdése, a színésznő egy a Facebook-oldalán közzétett fotója pedig egyenesen lavinát indított el: sokan azt hitték, már úton is van a trónörökös. Nem lehet őket hibáztatni, hiszen Eke Angéla hatalmas pocakkal pózol a képen.

Várják már a babázást Fotó: Polyák Attila/Origo

„A kép a közelgő premierem, a Trojka Társulat: Anna Karenina című előadása próbaszünetében készült. Kittit játszom benne, aki a darab egy pontjától várandós" – adott magyarázatot a BorsnakAngéla, de azért elárulta, várják azt az időszakot, amikor majd babázhatnak.

Petivel nagyon várjuk már azt, hogy elkövetkezzen az az idő az életünkben, amikor babázhatunk,

Puskás Peti és Eke Angéla kapcsolata szenvedélyes

Egymásnak vannak teremtve, együtt akarják leélni az életüket, de ettől még köztük is vannak viták. Puskás Peti és Eke Angéla lassan három éve vannak együtt, saját bevallásuk szerint rendszertelen és szenvedélyes a kapcsolatuk, de a hálószobában mindig kibékülnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.