Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta azt üzeni a fanyalgóknak, hogy ne foglalkozzanak velük

boldogság Katona Renáta szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és barátnője már nem rejtőzködnek, ezúttal egy reggeli műsorban beszéltek arról, hogy milyen a szerelmük, és mennyire foglalkoztatja, vagy zavarja őket az a nagy figyelem, amit mostanában kapnak.

Nem tudta sokáig titokban tartani Berki Krisztián, hogy új barátnője van, azóta pedig csak úgy záporoznak a közös képek a közösségi oldalakra. Azóta sok minden kiderült választottjáról, a többi között az is, hogy még mindig házas. Ám nemcsak ezért kapott nagy figyelmet az új kapcsolat, Hódi Pamela is kiakadt Berkire: szerinte megalázó az, hogy első nagy szerelmeként emlegeti Katona Renátát. Az újdonsült pár a Mokka vendégeként beszélt arról a kiemelt figyelemről, amit kapnak. Mazsi elmondta, nem foglalkozik vele.

Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta azt üzeni a fanyalgóknak, hogy ne foglalkozzanak velük Forrás: Mokka

„Nem foglalkozunk vele. Azt gondolom, hogy mi boldogok vagyunk, az emberek örüljenek szerintem ennek, aki nem örül, az ne foglalkozzon ezzel. Mi abszolút egymásra figyelünk, egymással foglalkozunk, a saját kis életünket éljük. Először érdekes volt, meg furcsa volt, utána igazából Krisztián mondta, hogy nem kell ezzel foglalkozni, és megfogadtam a tanácsát" - árulta el Mazsi a Mokkában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.