Erzsébet királynő örül, hogy bemutatták Margit hercegnőt a szeretőjének, mert boldoggá tette

házasság Margit hercegnő II. Erzsébet brit királynő szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Anne Glenconner, II. Erzsébet brit királynő testvérének, Margit hercegnőnek barátnője arról nyilatkozott, hogy a királynő valójában mit gondolt húga szerelmi életéről, amely egyáltalán nem volt mentes a botrányoktól.

Margit hercegnő Lord Snowdon felesége volt, azonban viszonyuk nem volt felhőtlen. Erzsébet királynő húgát 1973-ban mutatták be a nála 17 évvel fiatalabb Roddy Llewellynnek, akivel szerelmi viszonyba bonyolódott. Végül férjével el is váltak.

II. Erzsébet örült húga boldogságának Forrás: Getty Images/Stuart C. Wilson

A Mirror cikke szerint a hercegnő legjobb barátnője Lady Anne Glenconner a Channel 5-nek azt nyilatkozta, hogy mindig lelkiismeret-furdalása volt amitt, hogy bemutatta Llewellynt Margitnak, hiszen ez a viszony bizonyára kínos volt a királynőnek.

II. Erzsébet azonban húga temetése után elmondta Lady Anne-nek, hogy bár abban a pillanatban bonyolultnak tűnt a helyzet, hálás neki, amiért bemutatta Margitnak, hiszen nagyon boldog volt a férfival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.