Első ránézésre lehetetlenül vékonynak tűnik a lány lába: fotó

fotó illúzió láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első pillanatra mindenki megrökönyödik egy lány ártatlan fotója láttán. Azon ugyanis olyan borzalmasan vékonynak tűnnek a lábai, hogy az szinte már lehetetlen, és valóban az is.

Nagy port kavart a Marisol felhasználó nevű lány fotója az egész interneten, pedig ő csak egy ártatlan képet tett közzé saját magáról. Nem volt polgárpukkasztó, sem közönséges a fotó: tréningnadrágban és pulcsiban látható a képen, ami az egész internetet összezavarta. Első ránézésre ugyanis elképesztően vékonynak látszanak a lábai a felvételen...

Csakhogy az nem a két lába, hanem csak az egyik, de a nadrágon oldalt végigfutó csík miatt, mely szinte azonos a padló színével úgy tűnik, mintha az két elképesztően, betegesen vékony láb lenne. Nem ez az első optikai csalódás, ami felforgatta a netet, emlékezzünk csak a fekete-fehér, vagy arany kék ruhára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.