szülés után lapos has Horváth Éva testmozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült.

Horváth Éva szerencsés alkat, szülés után nem sokkal vissza is nyerte régi formáját. Természetesen ezért sokat is tesz, rendszeresen sportol és egészségesen él. Most épp jógázás közben fotózták, egy mintás jóganadrágot és aprócska topot visel. Hasa láthatóan nagyon lapos és feszes, egy deka felesleg sincs rajta.

Strenghten your body , calm your mind #yoga#yogalover#poses#yogadaily#everyday#yourbody#nature#nomakeup

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt a világhírű spanyol labdarúgó: Enrique Castro González, Quinihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-elhunyt-a-vilaghiru-spanyol-labdarugo-enrique-castro-gonzalez-quini.html78 éves korában elhunyt az ismert labdarúgó, Enrique Castro González, Quini. TV + Sztárok--Visszatér Pál Éva, a Neoton Família sztárja, de nem örül ennek mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-visszater-pal-eva-a-neoton-familia-sztarja-de-nem-orul-ennek-mindenki.htmlTovább bonyolódik a Neoton Família ügye: az egykori tag, Pál Éva most Neo-Neoton néven új együttest alapítana, ám nem örül ennek a Neoton Família Sztárjai nevet használó Csepregi Éva és Végvári Ádám. TV + Sztárok--Március 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--Ed Sheeran mégsem énekel Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-ed-sheeran-megsem-enekel-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlTévedtek, akik azt hitték, Ed Sheeran fog énekelni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.