Hosszú Katinka a Shane Tusuppal közös klubjába keres új edzőt a kezdők mellé

Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire -
házasság vállalkozás Iron Aquatics Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekek mellé keres úszásoktatót Hosszú Katinka és Shane Tusup közös vállalkozása, az Iron Aquatics.

4 és 8 éves kortól lehet jelentkezni arra a Learn to swim elnevezésű programra, melyet Hosszú Katinka és Shane Tusup közös vállalkozása, az Iron Aquatics indít. A gyerekek tanításához keresnek olyan edzőt, aki szeretne részt venni egy új szemléletű úszásoktatásban. Továbbá az úszásoktatástól egészen a versenysportig kísérnék a kis nebulókat.

Az elmúlt évek legnagyobb botrányai az Oscar-gálákról: Angelina Jolie bátyjának vallott szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20180228-az-elmult-evek-legnagyobb-botranyai-az-oscar-galakrol.htmlAz idei lesz a 90. Oscar-gála, emlékezzünk meg úgy erről a kerek évfordulóról, hogy felelevenítünk néhányat az elmúlt évek díjátadóinak legnagyobb botrányaiból: nagyon sok olyan esemény volt, amely visszhangot keltett, Marlon Brando távolmaradása, de Angelina Jolie vallomása se volt semmi! TV + Sztárok--Elhunyt a világhírű spanyol labdarúgó: Enrique Castro González, Quinihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-elhunyt-a-vilaghiru-spanyol-labdarugo-enrique-castro-gonzalez-quini.html78 éves korában elhunyt az ismert labdarúgó, Enrique Castro González, Quini. TV + Sztárok--Rubint Rella bikinis fotóval motiválja a sportra a követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180228-rubint-rella-bikinis-fotoval-motivalja-a-sportra-a-kovetoit.htmlRubint Réka unokahúga, Rella egy bikinis fotóval igyekszik motiválni közösségi oldalának követőit arra, hogy ne legyenes restek, igenis gyúrjanak a nyári fürdőruhaszezonra. TV + Sztárok--Visszatér Pál Éva, a Neoton Família sztárja, de nem örül ennek mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-visszater-pal-eva-a-neoton-familia-sztarja-de-nem-orul-ennek-mindenki.htmlTovább bonyolódik a Neoton Família ügye: az egykori tag, Pál Éva most Neo-Neoton néven új együttest alapítana, ám nem örül ennek a Neoton Família Sztárjai nevet használó Csepregi Éva és Végvári Ádám. TV + Sztárok--Első ránézésre lehetetlenül vékonynak tűnik a lány lába: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-elso-ranezesre-lehetetlenul-vekonynak-tunik-a-lany-lab-foto.htmlElső pillanatra mindenki megrökönyödik egy lány ártatlan fotója láttán. Azon ugyanis olyan borzalmasan vékonynak tűnnek a lábai, hogy az szinte már lehetetlen, és valóban az is. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián lánya szájára ad puszit egy fotón, a rajongói kiakadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-berki-krisztian-lanya-szajara-ad-puszit-egy-foton-a-rajongoi-kiakadtak.htmlZáporoznak a hozzászólások ahhoz a fotóhoz, amelyet Berki Krisztián töltött fel Instagram-oldalára, és amelyen kislánya, Natasa Zselyke szájára ad puszit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.