Alig marad idejük egymásra: Janza Kata és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallott

Janza Kata színész Pesák Ádám munka korkülönbség kapcsolat nehézség karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni.

Lassan két éve alkot egy párt Janza Kata és a nála 22 esztendővel fiatalabb kollégája, Pesák Ádám. Bár eleinte rengeteg támadás érte őket és azt mondogatták nekik, úgysem tart sokáig a kapcsolatuk, mégis rájuk cáfoltak. A pár nagyon boldog együtt, ugyanakkor a munkájuk miatt mostanában csak kevés időt tudnak együtt tölteni.

A Story magazinnak elmondták, reggeltől estig dolgoznak, és néha csak egy puszira jut idejük, olyan fáradtak, hogy hazaérve már alszanak is. Persze azért igyekeznek minden percet kihasználni, gyakran ebédelnek együtt és amikor idejük engedi, felhívják egymást telefonon.

Már azt is kiszámolták, idén mindössze 10 napjuk lesz egymásra.

Úgy tervezik, pár nappal előtte kiválasztanak majd egy úti célt, bepakolnak az autóba és nekivágnak a világnak. Hangsúlyozzák, nem az együtt töltött idő mennyisége a fontos, hanem a minősége.

Mindkettőnk életében vannak ilyen pörgős időszakok, közben persze reménykedünk abban, hogy azt majd egy kevésbé rohanós követi, és több időnk lesz egymásra. Aztán persze megint jön egy új feladat, egy szerep, egy felkérés... Szerencsére mindketten pontosan tudjuk, mit követel ez a szakma, ezért inkább megpróbálunk alkalmazkodni."- mesélte a magazinnak Janza Kata.

Janza Kata nagyon szerelmes Forrás: Instagram/Janza Kata
Ezt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-ezt-fogja-csinalni-a-tevezes-utan-varkonyi-andrea-pszichologus.htmlVárkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElőször mesélt fájdalmáról: kolléganőjével csalta meg a férje Emma Thompsonthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-eloszor-meselt-fajdalmarol-kolleganojevel-csalta-meg-a-ferje-emma-thompsont.htmlEmma Thompson elárulta, nem volt nehéz eljátszania az Igazából szerelem című film megcsalt feleségét, ugyanis vele is hasonló történt a való életben. TV + Sztárok--Horváth Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-horvath-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlÚgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült. TV + SztárokOrigoElhunyt a világhírű spanyol labdarúgó: Enrique Castro González, Quinihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-elhunyt-a-vilaghiru-spanyol-labdarugo-enrique-castro-gonzalez-quini.html78 éves korában elhunyt az ismert labdarúgó, Enrique Castro González, Quini. TV + Sztárok--Visszatér Pál Éva, a Neoton Família sztárja, de nem örül ennek mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180228-visszater-pal-eva-a-neoton-familia-sztarja-de-nem-orul-ennek-mindenki.htmlTovább bonyolódik a Neoton Família ügye: az egykori tag, Pál Éva most Neo-Neoton néven új együttest alapítana, ám nem örül ennek a Neoton Família Sztárjai nevet használó Csepregi Éva és Végvári Ádám. TV + Sztárok--Március 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.