Ezt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andrea

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
pszichológus Várkonyi Andrea tévézés műsorvezető pszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja.

Kevesen tudják, hogy az elmúlt öt évben a Micsoda nők! című műsor háziasszonya, Várkonyi Andrea visszaült az iskolapadba, pszichológiát tanult az egyetemen, és jelenleg már a szakdolgozatát írja. Ráadásul emellett a jogi karon önismereti és kommunikációs kurzust tart diákoknak, csoportos érzelemintelligencia-tréningei vannak és egy pszichológiai módszertani képzésen is oktat. Mint mondja, ez nagyon soknak hangzik, de tökéletesen be tudja osztani az idejét.

Várkonyi Andrea tudja, mihez kezd majd a tévézés után Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Story magazinnak elárulta, fontos számára, hogy legyen olyan foglalkozása is, amellyel akkor is foglalkozhat, ha esetleg befejezi a tévézést.

a tévézés nem nyugdíjas állás.

Az idő múlásával eleve megértőbb, elfogadóbb és nyugodtabb lettem, de most már azt is hamar látom és megértem, mi miért történhet az emberekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.