Vajna Tímea menyasszonyi ruhában pózolt egy üzletben

Forrás: instagram.com/timeavajna -
menyasszonyi ruha menyasszony próba Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztott meg egy videót követőivel Vajna Tímea, amelyen menyasszonyi ruhában pörög-forog a tükör előtt.

"Megláttam a kirakatban, és fel kellett próbálnom" - írja az Instagramra feltöltött videójához Vajna Tímea, aki egy csodaszép menyasszonyi ruhában pózol egy üzletben.

Az Insta-storyban más videók is helyet kaptak főleg a kínai újévvel kapcsolatosan.

Vajna Tímea menyasszonyi ruhában pózolt egy üzletben Forrás: Instagram/timeavajna

A terhes Kulcsár Edina fenekéért odavannak a rajongói: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-a-terhes-kulcsar-edina-fenekeert-odavannak-a-rajongoi.htmlKulcsár Edina egyetlen képpel örömet okozott az összes férfi rajongójának: megmutatta, milyen a feneke. TV + SztárokOrigoFélelmetes titkot árult el Dianáról egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-felelmetes-titkot-arult-el-dianarol-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlDiana egykori komornyikja, Paul Burrell elárulta, a hercegné nem sokkal tragédiája előtt autójával balesetezett. TV + Sztárok--Katalin hercegné ezzel lepi meg az édesanyját, Carole-t anyák napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-katalin-hercegne-ezzel-lepi-meg-az-edesanyjat-carolet-anyak-napjan.htmlKülönleges ajándékokra vágyik anyák napjára Katalin hercegné édesanyja, Carole, aki már egy kívánságlistát is készített gyermekeinek. TV + Sztárok--Elárulta születendő gyermekének nemét Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-elarulta-szuletendo-gyermekenek-nemet-nyari-dia.htmlJanuár végén jelnetette be Nyári Dia, hogy kisbabát vár. Most pedig a Story magazinnak azt is elárulta, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.TV + Sztárok--Alig marad idejük egymásra: Janza Kata és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180301-alig-marad-idejuk-egymasra-janza-kata-es-parja-kapcsolatuk-nehezsegeirol-vallott.htmlJanza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni. TV + SztárokOrigoEzt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-ezt-fogja-csinalni-a-tevezes-utan-varkonyi-andrea-pszichologus.htmlVárkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.