4 évesen majdnem meghalt Borbás Marcsi, emiatt nem lehet gyermeke

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség halál anyaság műtét Gasztroangyal gyermek Borbás Marcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem karrierje miatt nem vállal gyermeket Borbás Marcsi, sokáig küzdött azért, hogy anya legyen, de egy gyerekkori betegség maitt le kellett mondania róla. 

Borbás Marcsi a Star magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy nem saját döntése áll amögött, hogy nem lett édesanya. Azt mondja, sokat küzdött azért, hogy gyermeke legyen, egy gyerekkori betegség azonban megakadályozta ebben.

Borbás Marcsi nem a karrierje miatt nem lett anya Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Kicsi koromban egy évig voltam kórházban, és majdnem meghaltam. Négyéves kislány voltam, amikor hashártyagyulladást kaptam, ami olyannyira veszélyes volt, hogy teljesen lemondtak a gyógyulásomról. Egy évet töltöttem a pécsi kórházban egy zárt kórteremben, ahol csontsoványra fogytam. A szüleimmel csak egy üvegfalon keresztül érintkezhettem. Az egyik beavatkozás közben halálközeli állapotba kerültem. Kívülről láttam a saját műtétemet, ahogyan az orvosok szaladgálnak kétségbeesetten körülöttem" - nyilatkozta a Star magazinnal Borbás Marcsi. Ez áll a hátterében annak is, hogy nem tudott teherbe esni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.