65 ezer szavazat érkezett az olvasóktól a jelöltekre a Glamour Gála előtt

Forrás: Red Lemon Media -
Borbély Alexandra díj Csobota-Kis Árpád Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizedik születésnapját ünnepelte a GLAMOUR magazin neves díjátadója, a Women of the Year. A Várkert Bazárban megrendezett eseményen idén is hét kategóriában hirdettek győztest. Az év énekesnőjét, Az év színésznőjét, Az év vállalkozóját, Az év lakberendezőjét, Az év divattervezőjét és Az év közösségi média sztárját az olvasók szavazhatták meg, míg Az év hősnőjét a szerkesztőség választotta meg.

Több mint 65 ezer szavazatot adtak le az olvasók kedvenc jelöltjeikre, több kategóriában nagyon szoros verseny alakult ki, alig néhány száz, volt ahol csak ötven vokson múlt a végeredmény. A március 1-jén megrendezett gálán ünnepélyes keretek között vehették át a megtisztelő elismeréseket a nyertesek. Az év énekesnője Kollányi Zsuzsi lett, akinek a Swiss Laboratory képviseletében Schmidt Krisztián és Ruskó Zoltán adta át a díjat. Az idén debütáló Az év vállalkozója címet Burján Szafi nyerte, aki Király Viktortól vehette át az elismerést, emellett a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének különdíját is megkapta.

A kategóriában még egy különdíjat kiosztottak, amit a Noizz.hu-tól Dukai Regina vehetett át. Tomcsányi Dóri Leonardo DiCapriohoz hasonlította magát, amikor Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség tulajdonosa átadta neki Az év divattervezőjének járó szobrocskát, hiszen eddig háromszor volt jelölt, de most nyert először. Hasonlóan fogalmazott Nikoletti Petra is, aki szintén nem először kapott jelölést Az év lakberendezője kategóriában, de azt most válthatta először díjra. Az elismerést Szabó Antal, a Poli-Farbe ügyvezetője adta át.

Borbély Alexandra lett Az év színésznője Forrás: Red Lemon Media

Talán a legnagyobb izgalommal várt kategória Az év színésznője volt. Végül Borbély Alexandra vehette át a díjat, aki meghatódva mondta el köszönőbeszédében, hogy megtalálta azt a helyet, ahol van önbizalma: ezt jelenti neki a színészi pálya. Hihetetlen számára, hogy most magazinokban és címlapokon szerepelhet: „Én tényleg csúnya lánynak láttam magam, nagyon sokat jelent ez a nőiességemnek." Csobot Adél is színpadra állhatott, aki 2016-os, Az év énekesnőjének járó díja után most Az év közösségi média sztárja lett. Az év színésznőjének járó díjat a C&A képviseletében Mihalik Andrea, míg Az év közösségi média sztárjának járó elismerést Forgács Mariann, a Be Social alapítója nyújtotta át.

Csobot Adél lett Az év közösségi média sztárja Forrás: Red Lemon Media

A GLAMOUR minden évben átadja Az év hősnője díjat is, ezt idén a Nők A Nőkért Együtt Az Erőszak Ellen Egyesület vehette át Maróy Krisztinától. A főszerkesztő beszédében is kitért arra, mennyire fontos, hogy téma legyen a nők és férfiak közötti esélyegyenlőség, és hogy a nők kiálljanak egymásért.

A díjátadón a jelöltek és kísérőik mellett az elmúlt tíz éve díjazottjai, valamint számos hazai híresség is együtt ünnepelt. Többek között Lilu, aki az est műsorvezetője is volt, valamint Osvárt Andrea, Marton Adrienn és Edvin Marton, Epres Panni, Trokán Nóra, Nyári Dia, Nagy Alexa, Nagy Adri, Lipcsei Betta, Szabó Dóra, Sarka Kata, Weisz Fanni.

Dobó Katát vérző szájjal fotózták le a Csak színház és más semmi forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-dobo-katat-verzo-szajjal-fotoztak-le-a-csak-szinhaz-es-mas-semmi-forgatasan.htmlDrámai felvételt osztott meg Dobó Kata a követőivel: vérző szájjal örökítették meg a színésznőt. TV + SztárokOrigoPlasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-plasztikai-mutetekrol-es-aktfotokrol-beszelt-raba-timea.htmlRába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem. TV + Sztárok--4 évesen majdnem meghalt Borbás Marcsi, emiatt nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180302-4-evesen-majdnem-meghalt-borbas-marcsi-emiatt-nem-lehet-gyermeke.htmlNem karrierje miatt nem vállal gyermeket Borbás Marcsi, sokáig küzdött azért, hogy anya legyen, de egy gyerekkori betegség maitt le kellett mondania róla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBereczki Zoltán szerint ekkor érkezik meg életébe a komoly kapcsolathttp://www.life.hu/sztarok/20180302-bereczki-zoltan-ugy-erzi-hamarosan-eljon-eletebe-a-komoly-kapcsolat.htmlBereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie. TV + Sztárok--Ezért nem utazott még el az Oscarra Borbély Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezert-nem-utazott-meg-el-az-oscarra-borbely-alexandra-glamour-gala.htmlBorbély Alexandra kapta a Glamour Az év színésznőjének járó díját. A színésznő hamarosan a filmes világ legnagyobb ünnepén, az Oscar-díjátadón is részt vehet, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekről című filmet is jelölték az Oscarra. Kiderült azonban, hogy nyomós oka van rá, hogy egyelőre még nem repült el Los Angelesbe. A Life.hu riporterének most elárulta, miért van még itthon. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.