Csomor Csilla már teljesen lemondott arról, hogy gyereke legyen: videó

Forrás: RTL Klub/Story Extra -
anya gyerekvállalás Csomor Csilla karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csomor Csillában mindig megvolt az anyai ösztön, de sajnos nem úgy alakult az élete, hogy ő maga is édesanyává váljon. Karrierje mellett tette le a voksát, de ez a választás nagyon sok fájdalmas lemondással járt.

„Azért nagyon sokszor sírtam, hogy annyi mindent megteszek azért, hogy ez működjön, és nem lehet a Jóisten olyan igazságtalan, hogy ezt is elveszi tőlem" – kezdte könnyek között történetét Csomor Csilla, aki nagyon sok áldozatot hozott azért, hogy remek színésznő váljon belőle.

Ennek nyilván olyan áldozatai voltak, amiket nem kötöttem soha az emberek orrára.

Csomor Csilla lemondott arról, hogy anyává váljon Forrás: RTL Klub/Story Extra

3 évtizede dolgozik a pályán, rengeteg szerepben bizonyított, mégis a legtöbben a Barátok köztből ismerik. A szakmai élet sikerei mellett azonban bőven megküzdött nehézségekkel is.

Én nem tudok semmit félgőzzel, vagy 25%-osan csinálni.

„Igazából mindig bennem volt ez a fajta érzés, de tudtam egy ponton túl, ha ez nem realizálódhat biológiailag, akkor is fogok gyerekekkel foglalkozni, és ez most megadatott, és ennek nagyon örülök"
„Egyszerűen azt gondoltam, hogy olyan nincs, hogy mindenkinek mindig minden megadatik"

Csomor Csilla szakított kedvesével

Csomor Csilla nemrég még párjával közös terveikről beszélt, de ezek már nem fognak megvalósulni: szakítottak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.