Ezek a sztárok gyűlölik egymást: Julia Roberts és Nick Nolte sosem játszanának újra együtt

Forrás: AFP -
Julia Roberts Alyssa Milano Sarah Jessica Parker Shannen Doherty Vince Vaughn Reese Witherspoon sztárok Angelina Jolie Nick Nolte Kim Cattrall gyűlölet Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába profik, egymás iránti ellenszenvüket nem mindig képesek palástolni. Egyes színészek olyan mélyről jövő gyűlöletet éreznek egymás iránt, hogy még a közös munka gondolatától is kiveri őket a víz. Julia Roberts például soha nem játszana még egyszer együtt Nick Nolte-val, de nehéz lenne elképzelni egy Jennifer Aniston és Angelina Jolie főszereplésével készült filmet is.

Julia Roberts és Nick Nolte


A zűr bajjal jár című film forgatásán sodorta őket össze az élet, de az biztos, hogy semmi pénzért nem volnának hajlandók újra közös szerepet vállalni, hiszen azt az egy filmet is alig élték túl. Rengeteg jelenetet kellett külön leforgatniuk, annyira nem bírták elviselni egymás társaságát. Julia Roberts el is mondta a véleményét később partneréről, Nick Nolte-ről: gusztustalannak nevezte.

Nick Nolte és Julia Roberts a A zűr bajjal jár című filmben Forrás: AFP


Jennifer Aniston és Angelina Jolie

Jennifer Aniston és Angelina Jolie sosem szerepelnének együtt Forrás: AFP

Nem túl nagy meglepetés, hogy Jennifer Aniston és Angelina Jolie szerepel ezen a listán, hiszen nincs olyan ember Hollywoodban és azon kívül, aki ne tudná: bizony nem bírja elviselni egymást ez a két színésznő. Nem történhet olyan katasztrófa, hogy ezt a két színésznőt egy filmbe kényszerítsék, és felesleges is volna, mert úgysem vállalnák el. Az okát mindenki tudja: Brad Pitt.

Shannon Doherty és Alyssa Milano

Bűbájos boszorkák: Holly Marie Combs, Shannen Doherty és Alyssa Milano Forrás: AFP

Hiába játszottak együtt a Bűbájos boszorkákban, a két színésznő kapcsolata koránt sem volt olyan kiegyensúlyozott. Három évadban szerepeltek mindketten, de a beszámolók szerint a forgatások tele voltak feszültséggel. „Határozottan durva napok voltak" – így emlékezett vissza Alyssa Milano az együtt töltött évekre. Mindketten fellélegeztek, amikor megszűnt a közös munka, és biztos, hogy nem vállalkoznának soha többet közös forgatásra.


Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall

Ez a mosoly bizony csak a kameráknak szólt Forrás: AFP/2009 Getty Images/Bryan Bedder

A Szex és New York sorozat rajongói éveken át abban a hitben éltek, hogy Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall a kamerákon kívül is nagyon jó barátnők. Az utóbbi néhány évben azonban világossá vált, hogy szinte mérgező közöttük a viszony. Azt beszélik, hogy a pénz miatt romlott meg a kapcsolatuk, ugyanis Kim Cattrall nem tudott akkora fizetést kiharcolni, amekkorát SJP kapott. 2017-ben pedig a Samanthát alakító színésznő világossá tette, hogy nincs kettejük között barátság.

Reese Witherspoon és Vince Vaughn

Reese Witherspoon és Vince Vaughn a Négy karácsony című filmben Forrás: AFP

Reese Witherspoon és Vince Vaughn munkakapcsolata a kezdetektől fogva halálra volt ítélve, a két színész ugyanis úgy különbözik egymástól, mint a tűz és a víz. Közös filmjük, a Négy karácsony forgatása így nagyon nem volt zökkenőmentes. Reese maximalizmusa halálra idegesítette Vince-t, ugyanis ő csak szórakozni akart. Az egész forgatás alatt gyilkos pillantásokat küldtek egymásnak a kamerán kívül, a munka befejeztével pedig Vince arra sem volt hajlandó, hogy Reese-zel közösen promotálják a filmet.

Bereczki Zoltán szerint ekkor érkezik meg életébe a komoly kapcsolathttp://www.life.hu/sztarok/20180302-bereczki-zoltan-ugy-erzi-hamarosan-eljon-eletebe-a-komoly-kapcsolat.htmlBereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie. TV + Sztárok--Ezért nem utazott még el az Oscarra Borbély Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezert-nem-utazott-meg-el-az-oscarra-borbely-alexandra-glamour-gala.htmlBorbély Alexandra kapta a Glamour Az év színésznőjének járó díját. A színésznő hamarosan a filmes világ legnagyobb ünnepén, az Oscar-díjátadón is részt vehet, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekről című filmet is jelölték az Oscarra. Kiderült azonban, hogy nyomós oka van rá, hogy egyelőre még nem repült el Los Angelesbe. A Life.hu riporterének most elárulta, miért van még itthon. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--Mi van Tóth Gabi és Krausz Gábor között? Erről kérdezték az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-mi-van-toth-gabi-es-krausz-gabor-kozott-errol-kerdeztek-az-enekenot.htmlÚgy tűnik, Tóth Gabi leszámolt a szingliséggel. A jelek szerint egymásra találtak Krausz Gáborral, a Séfek séfe egyik zsűritagjával. Erről kérdezték most az énekesnőt. TV + Sztárok--Csomor Csilla már teljesen lemondott arról, hogy gyereke legyen: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-csomor-csilla-mar-teljesen-lemondott-arrol-hogy-gyereke-legyen-video.htmlCsomor Csillában mindig megvolt az anyai ösztön, de sajnos nem úgy alakult az élete, hogy ő maga is édesanyává váljon. Karrierje mellett tette le a voksát, de ez a választás nagyon sok fájdalmas lemondással járt. TV + SztárokOrigoSárosdi Lilla meglepődött Marton László visszatérésénhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-sarosdi-lilla-meglepodott-marton-laszlo-visszateresen.htmlMarton László a zaklatási botrány kirobbanása után eltűnt a színházakból és a nyilvánosság elől is, de most visszatér a rendezéshez. Sárosdi Lilla elmondta, mit érzett, mikor meghallotta ennek hírét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.