Mi van Tóth Gabi és Krausz Gábor között? Erről kérdezték az énekesnőt

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Tóth Gabi leszámolt a szingliséggel. A jelek szerint egymásra találtak Krausz Gáborral, a Séfek séfe egyik zsűritagjával. Erről kérdezték most az énekesnőt. 

Tóth Gabi sokáig volt szingli miután szakítottak Trap kapitánnyal, de úgy tűnik, hogy az egyedüllét már a múlté. Minden jel szerint az énekesnő már egy ideje gyengéd érzelmeket táplál a Séfek séfe zsűritagja, Krausz Gábor iránt, érzelmei pedig viszonzásra találtak. Kapcsolatáról a Best Magazin meg is kérdezte az énekesnőt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy pár? Forrás: Instagram/tothgabi

"Nem fogok többé a magánéletemről beszélni. Az elmúlt 14 évben a nyilvánosság előtt zajlott az életem szakmailag és lelkileg is sokat sérültem emiatt... Szeretnék a munkámra koncentrálni. Szerintem ezt tiszteletben lehet tartani" - mondta a Gabi, aki azt is elárulta a lapnak, hogy igényli a magányt.

Koncert után, amikor hazamegyek hullafáradtan, akkor jó egyedül lenni,

Kár tagadni a nyilvánvalót... Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.