Exkluzív interjú Balázs Fecóval: videó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
interjú videó Balázs Fecó exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 2-án ünnepelte születésnapját Balázs Fecó, aki a Life.hu riporterét otthonában fogadta egy exkluzív interjú elkészítésére.

Életéről, a Korál együttes elindulásáról és életmentő szívműtétjéről is mesélt Balázs Fecó, aki exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének.

Bikinis fotója miatt bántják Schobert Larát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-bikinis-fotoja-miatt-bantjak-schobert-larat-foto.htmlSchobert Larát több mint 70 ezren követik Instagramon. Nem is csoda, hiszen a 14 éves sztárcsemete felnőtt bloggereket megszégyenítő módon posztol közösségi oldalára. Ám sokaknak ez nem tetszik.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi bikiniben várja a nyarat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-palvin-barbi-szexi-bikiniben-varja-a-nyarat-foto.htmlPalvin Barbinak is elege van már a mínuszokból és a hidegből: így csalogatja magához a nyarat. TV + SztárokOrigoMeghalt a régi Tóth Vera: újjászületett az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-meghalt-a-regi-toth-vera-ujjaszuletett-az-enekesno.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe és mesél újjászületéséről a LifeTv ezoterikus műsorának legújabb részében.TV + SztárokOrigoAndor Éva: "Sok férfinál jobb a munkabírásom"http://www.life.hu/sztarok/20180302-andor-eva-imad-no-lenni-ugy-gondolja-ehhez-igazi-ferfiak-is-kellenek.htmlNagy koncentrációt igényel Andor Éva, a Tények műsorvezetőjének munkája. A tévés azonban nemcsak munkabírására, hanem nőiességére is büszke. Azt mondja, imád nő lenni, és a férfiak is férfinak érezhetik magukat mellette. TV + Sztárok--Walkó Csaba, a Compact Disco énekese nagyon lefogyott, 8,5 kilótól szabadult meg - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-walko-csaba-a-compact-disco-enekese-nagyon-lefogyott-8-5-kilotol-szabadult-meg-video.htmlEgy fénykép motiválta Walkó Csabát, a Compact Disco énekesét arra, hogy diétázzon, sportolni kezdjen. Nem tetszett neki, amit a fotón látott, így életmódot változtatott. De nemcsak erről, gyermeke zenei neveléséről is beszélt. TV + SztárokOrigoEzek a sztárok gyűlölik egymást: Julia Roberts és Nick Nolte sosem játszanának újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezek-a-sztarok-gyulolik-egymast-julia-roberts-es-nick-nolte-sosem-jatszananak-ujra-egyutt.htmlHiába profik, egymás iránti ellenszenvüket nem mindig képesek palástolni. Egyes színészek olyan mélyről jövő gyűlöletet éreznek egymás iránt, hogy még a közös munka gondolatától is kiveri őket a víz. Julia Roberts például soha nem játszana még egyszer együtt Nick Nolte-val, de nehéz lenne elképzelni egy Jennifer Aniston és Angelina Jolie főszereplésével készült filmet is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.