Hosszú Katinka továbbra is Shane Tusuppal edz

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka pár nappal ezelőtt megerősítette, hogy válófélben lévő férje, Shane Tusup irányítja az edzéseit. Igaz, csak ideiglenesen.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet, mégis folytatja a munkát férjével, Shane Tusuppal. A Magyar Idők szerint néhány napja az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Edzők Társasága érdeklődött az úszószövetségnél, hogy ki írányítja Hosszú munkáját a továbbiakban. Szakításuk óta nem csak a szakmát, az egész országot foglalkoztatta már ez.

Hosszú és Tusup folytatja a munkát Forrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI

A sportági testület a kérdést továbbította az úszónőnek, aki meglepő módon azt válaszolta, hogy időszakosan Tusup irányításával edz. Shane Tusup tehát továbbra is megkapja havi nettő egymillió forintos járandóságát.

Hosszú Katinka a Shane Tusuppal közös klubjába keres új edzőt a kezdők melléhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-hosszu-katinka-a-shane-tusuppal-kozos-klubjaba-keres-uj-edzot-a-kezdok-melle.htmlGyerekek mellé keres úszásoktatót Hosszú Katinka és Shane Tusup közös vállalkozása, az Iron Aquatics. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEdzés utáni fotót posztolt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180221-edzes-utani-fotot-posztolt-hosszu-katinka-uszono.htmlNehéz időszakon van túl Hosszú Katinka, akinek házassága válsága után a sportkarrierjében isdöntéseket kellett hoznia. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup válnak: hatalmas vagyonon osztoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hosszu-katinka-uszono-es-shane-tusup-valnak-hatalmas-vagyonon-osztoznak.htmlAhogy írtunk is róla, a hírek szerint most már biztosan vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának. Az úszónő beadta a válókeresetet, edzőjével négy és fél évig voltak házasok. A legfrissebb információk már a vagyonmegosztásról szólnak. TV + Sztárok--Most már biztos: Hosszú Katinka és Shane Tusup elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-katinka-es-shane-tusup-elvalnak.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet. Az olimpiai bajnok úszónő és edzője négy és fél évig voltak házasok. TV + SztárokHosszú Katinka elbukhatja az úszóakadémiát? Szüksége lenne Shane Tusuprahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hosszu-katinka-elbukhatja-az-uszoakademiat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága megromlott, és már szakmai kapcsolat sincs köztük. Ez azonban nem jó hír: sokat bukhat ezért Katinka, például a csillebérci úszóakadémiát. Aggódnak ugyanis, hogy egyedül nem bírja majd. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.