Palvin Barbara szexi Nyár bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbinak is elege van már a mínuszokból és a hidegből: így csalogatja magához a nyarat.

Copfját markolászva, falatnyi bikiniben üldögél egy csodálatos tengerparton Palvin Barbi, akinek szintén elege van már ebből a hideg, fagyos télből. Alig várja már, hogy formás testét a nap sugarai simogassák. Ezen fotó láttán követőinek máris melegük lett.

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Meghalt a régi Tóth Vera: újjászületett az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-meghalt-a-regi-toth-vera-ujjaszuletett-az-enekesno.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe és mesél újjászületéséről a LifeTv ezoterikus műsorának legújabb részében.TV + SztárokOrigoHalálos veszélybe került Bódi Sylvi: 400 méternyit csúszott víz alatt a deszkájával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-halalos-veszelybe-kerult-bodi-sylvi-400-meternyit-csuszott-viz-alatt-a-deszkajaval-foto.htmlBódi Sylvi nagy veszélybe került, amikor egy hatalmas hullám maga alá temette és 400 méteren át a víz alatt tartotta. TV + SztárokOrigoNagy Adri elhagyta a Jóban Rosszban csapatát. most már csak a szülésre koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-nagy-adri-elhagyta-a-joban-rosszban-csapatat.htmlNagy Adri, a Jóban Rosszban színésznője szülési szabadságra megy. Ő maga jelentette be. TV + SztárokOrigoAndor Éva: "Sok férfinál jobb a munkabírásom"http://www.life.hu/sztarok/20180302-andor-eva-imad-no-lenni-ugy-gondolja-ehhez-igazi-ferfiak-is-kellenek.htmlNagy koncentrációt igényel Andor Éva, a Tények műsorvezetőjének munkája. A tévés azonban nemcsak munkabírására, hanem nőiességére is büszke. Azt mondja, imád nő lenni, és a férfiak is férfinak érezhetik magukat mellette. TV + Sztárok--Lilu a Glamour Gálán arról beszélt, miért láthatják mostanában kevesebbet a nézők - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-lilu-a-glamour-galan-arrol-beszelt-miert-lathatjak-mostanaban-kevesebbet-a-nezok.htmlElárulta Lilu, miért láthatják az utóbbi időben kevesebbet a nézők a képernyőn. Valamint arról is beszélt, ki választotta ki a ruháját, a Glamour Gálára. TV + SztárokOrigoPlasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-plasztikai-mutetekrol-es-aktfotokrol-beszelt-raba-timea.htmlRába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.