Borbély Alexandra így készül az Oscar-gálára: fotó

Oscar-gála színésznő Borbély Alexandra készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan a vörös szőnyegre lép Borbély Alexandra is az idei 90. Oscar-gálán, ugyanis ő a főszereplője annak a magyar filmnek, ami nagy eséllyel indul idén a győzelemért. A Testről és lélekről lehet a következő Oscar-díjas magyar alkotás.

Lázasan készül élete egyik legnagyobb és legfontosabb eseményére Borbély Alexandra: hamarosan a világ legismertebb színészeivel együtt, ő is a vörös szőnyegre lép a 90. Oscar-gálán.

Mielőtt ez a pillanat eljönne, természetesen hosszas készülődés is vár a színésznőre: a szépítkezést egy ijesztő fekete maszkkal kezdte, hogy hidratálja bőrét a smineklés előtt. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Szorítunk a magyar csapatnak!

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

Pirner Alma spárgával melegített be a téli túrára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-pirner-alma-spargaval-melegitett-be-a-teli-turara-foto.htmlPirner Alma még egy havas, téli tájat is képes azonnal felmelegíteni: így spárgázott a nagy túra előtt.TV + Sztárok--Andy Vajna és Vajna Timi újra együtt mutatkoztak Amerikában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-andy-vajna-es-vajna-timi-ujra-egyutt-mutatkoztak-amerikaban.htmlÚgy fest, pletyka volt csupán, hogy Vajna Timi és férje, Andy Vajna összevesztek. Árulkodó fotó.TV + SztárokOrigoKulcsár Edina kezét megkérte a párja, Csuti: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-kulcsar-edina-kezet-megkerte-a-parja-csuti-foto.htmlAlig néhány perce történt: eljegyezték Kulcsár Edinát.TV + SztárokKylie Jenner kisbabája így cumizik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-kylie-jenner-kisbabaja-igy-cumizi-video.htmlNéhány hete adott életet kisbabájának Kylie Jenner. Íme az első cuki videó a kis Stormiról.TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András levágatta a szakállát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kallay-saunders-andras-levagatta-a-szakallat-foto.htmlKállay-Saunders András alaposan megváltozott, alig ismertünk rá. Pedig csak a szakállát vágatta le.TV + Sztárok--Exkluzív interjú Balázs Fecóval: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-exkluziv-interju-balazs-fecoval-video.htmlMárcius 2-án ünnepelte születésnapját Balázs Fecó, aki a Life.hu riporterét otthonában fogadta egy exkluzív interjú elkészítésére. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.