Johnny Depp és Amber Heard válása viharos volt, állítólag Depp verte feleségét

Forrás: AFP -
házasság válás Amber Heard Johnny Depp bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 15 hónap házasság után vált el Johnny Depp és Amber Heard, rövid frigyüket azonban annál viharosabb szétválás követte. A nő ugyanis azt állította: Depp alig volt józan, verte és fenyegette őt. 

Két évig járt jegyben Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard, majd 15 hónap házasság után váltak el. A Vasárnapi Blikk új sorozatot idnított a sztárszrelmekről, most pedig Depp és Heard viszonyát elvenítették fel.

Amber a váláskor azt állította, hogy férje többször kezet emelt rá, és fenyegette őt. Bírósághoz fordult, távotlartási végzést kért Depp ellen, amit meg is kapott. Mi több, azt is állította: a férfi csak a forgatások alatt volt józan, úgy sejtette, újra drogozni kezdett.

Johnny Depp és Amber Heard: rövid házasságot viharos házasság követett Forrás: AFP

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy egy, a TMZ-hez eljuttatott videóban Johhny Depp bormámoros állapotban őrjöngött otthonában, azonban a rajongók kételkedtek a felvételek valódiságában. Sokan azt gyanították, hogy Amber Heard a válásból akar hasznot húzni, azonban a válás után kapott összeget egy jótékonysági szervezetnek adta.

Depp mellett egyébként kiállt volt párja, Vanessa Paradis is, akivel 14 évig éltek együtt, valamint közös, 18 éves lányuk is.

Cinthya Dictator őszintén bevallotta: diszlexiás: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180304-cinthya-dictator-oszinten-bevallotta-diszlexias-foto.htmlCinthya Dictator angolul tanul és saját bevallása szerint diszlexiával küzd.TV + SztárokOrigoVastag Csaba elmondta, miért hízott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180303-vastag-csaba-elmondta-miert-hizott-meg.htmlVastag Csaba számára az X-Faktor hozta meg az ismertséget. Azóta rengeteg nő rajong érte, és nem csak a hangjáért. Pályája elején beskatulyázták, ő volt az ügyeletes szépfiú. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Barátok közt Vili bácsija nem boldog attól, hogy szexjátékokat kell árulnia a sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-a-baratok-kozt-vili-bacsija-nem-boldog-attol-hogy-szexjatekokat-kell-arulnia-a-sorozatban.htmlA Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András nehezen emésztette meg, hogy szexjátékokat kell árulnia. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina párja, Csuti műsorvezető lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kulcsar-edina-parja-csuti-musorvezeto-lett-foto.htmlKulcsár Edina és Csuti új szerepben lesznek láthatók: közösen vezetnek műsort. TV + SztárokOrigoTöbb ezer embert hív meg esküvőjére Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180303-tobb-ezer-embert-hiv-meg-eskuvojere-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlTöbb ezer ember vehet részt Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle májusi esküvőjén. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András levágatta a szakállát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-kallay-saunders-andras-levagatta-a-szakallat-foto.htmlKállay-Saunders András alaposan megváltozott, alig ismertünk rá. Pedig csak a szakállát vágatta le.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.