Durva szavakkal illette rajongóit Elton John, ezért akadt ki

Forrás: AFP -
Elton John Kiakadt koncert káromkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak feldühödött Elton John rajongói viselkedésén, nemtetszésének pedig nem túl szép szavakkal hangot is adott.

Érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik részt vettek Elton John legutóbbi Las Vegas-i koncertjén. Az énekes épp a Saturday Night című dalát énekelte és szokás szerint ezúttal is megengedte néhány nézőnek, hogy a dal erejéig felmenjenek a színpadra. Néhány rajongó azonban nem elégedett meg ezzel, a TMZ értesülései szerint kedvencükhöz is odamentek, hogy megérintsék őt. Nem vette ezt jó néven Elton, aki először csak finoman utasította őket arra, hogy menjenek arrébb, majd egyszerűen csak abbahagyta az éneklést, felállt és levonult a színpadról.

Sokan azt gondolták, véget is ért ezzel a koncert, ám az énekes egy kis szünet után visszatért a színpadra. Ekkor közölte, ezentúl senki nem jöhet majd fel hozzá. És még azt is hozzátette mindenki füle hallatára, hogy: „ezt jól elb*sztátok".

Elton John kiakadt rajongóin Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.