Puzsér Róbert elmondta véleményét Hódi Pameláról és Berki Krisztiánról

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Puzsér Róbert Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián között éppen nagy harc dúl a gyermekük elhelyezése körül, amit mindenki nyomon követhet az országban. Puzsér Róbert megelégelte a két celeb állandó szereplését, de legfőként azt, hogy a gyermeküket is a nyilvánosság előtt nevelik. Csúnyán kiosztotta a szülőket a kritikus.

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak, de sajnos nem sikerült mindenben megegyezniük. A kislányukkal kapcsolatban merőben eltérnek a nézeteik, ezért bíróság dönt majd az elhelyezéséről. A pár és gyermekük életének alakulását bárki nyomon követheti, erről fejtette ki a véleményét Puzsér Róbert a tőle megszokott nyers és szókimondó stílusban.

Puzsér Róbert nekiment Berkinek és Hódi Pamelának Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

"

első percétől tudatosan használja mint ellenállhatatlan cukiságot, menő kiegészítőt és elsőrangú lájkmágnest

Berki Krisztián állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljenhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-berki-krisztian-allitja-pamelanak-fizetnek-azert-hogy-rola-beszeljen.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela között egyre jobban elmérgesedik a viszony: bíróság dönt majd a gyermekük elhelyezéséről. A médiában a harcuk szinte összes lépése megjelenik, Krisztián azt állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen. TV + SztárokOrigoTolvai Reni merész fürdőruhában sütteti magát a tengerparton: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-tolvai-reni-meresz-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton-fotok.htmlTolvai Reni az Amerikai Egyesült Államokból posztolt: friss fotóin egy merész, melleit alig takaró fürdőruhát visel. TV + SztárokOrigoPápai Joci 13 évvel ezelőtti képén megdöbbentek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-papai-joci-13-evvel-ezelotti-kepen-megdobbentek-a-rajongok.htmlPápai Joci több mint 13 évvel ezelőtti fotót tett közzé Instagram-oldalán, melyen megdöbbentek a rajongói: „Ez nagyon büntet" – írta egyikük. TV + Sztárok--Patrick Stewart 38 évvel fiatalabb feleségével, Sunny Ozell-lel ment az Oscar-gálára fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-patrick-stewart-38-evvel-fiatalabb-felesegevel-sunny-ozell-lel-az-oscar-galan.htmlA 77 éves Patrick Stewart a 90. Oscar-gálára 38 évvel fiatalabb feleségével érkezett: csak úgy tündököltek. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András külseje megváltozott: levágatta szakálláthttp://www.life.hu/sztarok/20180305-kallay-saunders-andras-kulseje-megvaltozott-levagatta-szakallat.htmlKállay-Saunders András sok év után úgy döntött, hogy itt a változás ideje. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt: nem talál magának jó szemüvegethttp://www.life.hu/sztarok/20180305-gaspar-evelin-kiakadt-nem-talal-maganak-jo-szemuveget.htmlNem talál magának megfelelő szemüveget Gáspár Evelin. Erről a közösségi oldalán számolt be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.