Tóth Gabi és Krausz Gábor közös képet posztoltak: felvállalták kapcsolatukat

Tóth Gabi fotó Krausz Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titkolózik tovább Tóth Gabi és Krausz Gábor séf, beismerték a nyilvánvalót, vagyis azt, hogy egy párt alkotnak. Íme, az első közös fotó.

Egy jó ideje sejti mindenki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor séf egy párt alkotnak, hiszen bőségesen szórják egymás fotói alatt a szívecskéket, eddig azonban egyikük sem szólalt meg kapcsolatukról. Tóth Gabi azonban ma egy közös képet tett közzé Instagram-oldalán, ezzel hivatalosan is elismerte, hogy egy párt alkotnak. Ugyan csak az egymásba fonódó kezeik látszanak a fotón, mivel Krausz Gábor tetoválásügyileg nem panaszkodhat, nem olyan nehéz megállapítani, hogy az ő keze látható a felvételen! Ráadásul ugyanazt a képet ő maga is megosztotta, így aztán végképp egyértelmű.

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Puzsér Róbert elmondta véleményét Hódi Pameláról és Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-puzser-robert-elmondta-velemenyet-hodi-pamelarol-es-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián között éppen nagy harc dúl a gyermekük elhelyezése körül, amit mindenki nyomon követhet az országban. Puzsér Róbert megelégelte a két celeb állandó szereplését, de legfőként azt, hogy a gyermeküket is a nyilvánosság előtt nevelik. Csúnyán kiosztotta a szülőket a kritikus. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljenhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-berki-krisztian-allitja-pamelanak-fizetnek-azert-hogy-rola-beszeljen.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela között egyre jobban elmérgesedik a viszony: bíróság dönt majd a gyermekük elhelyezéséről. A médiában a harcuk szinte összes lépése megjelenik, Krisztián azt állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen. TV + SztárokOrigoTolvai Reni merész fürdőruhában sütteti magát a tengerparton: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-tolvai-reni-meresz-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton-fotok.htmlTolvai Reni az Amerikai Egyesült Államokból posztolt: friss fotóin egy merész, melleit alig takaró fürdőruhát visel. TV + SztárokOrigoPápai Joci 13 évvel ezelőtti képén megdöbbentek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-papai-joci-13-evvel-ezelotti-kepen-megdobbentek-a-rajongok.htmlPápai Joci több mint 13 évvel ezelőtti fotót tett közzé Instagram-oldalán, melyen megdöbbentek a rajongói: „Ez nagyon büntet" – írta egyikük. TV + Sztárok--Patrick Stewart 38 évvel fiatalabb feleségével, Sunny Ozell-lel ment az Oscar-gálára fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-patrick-stewart-38-evvel-fiatalabb-felesegevel-sunny-ozell-lel-az-oscar-galan.htmlA 77 éves Patrick Stewart a 90. Oscar-gálára 38 évvel fiatalabb feleségével érkezett: csak úgy tündököltek. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András külseje megváltozott: levágatta szakálláthttp://www.life.hu/sztarok/20180305-kallay-saunders-andras-kulseje-megvaltozott-levagatta-szakallat.htmlKállay-Saunders András sok év után úgy döntött, hogy itt a változás ideje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.