Amerikában él Tahi Tóth László féltestvére, nem tud eljönni a temetésre

Fotó: Mudra László - Origo -
halál Amerikai Egyesült Államok temetés USA Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Tahi Tóth László édesapjának még az első szerelmétől született egy gyermeke. Tom jóban volt féltestvérével, de a temetésre nem tud hazautazni Amerikából.

Szerdán a Farkasréti temetőben temetik a február 22-én meghalt Tahi Tóth Lászlót. A család arra kéri az ismerősöket, rajongókat, hogy egy szál virággal emlékezzenek meg az elhunytról. A temetést a Vígszínház szervezi és természetesen ott lesznek a legendás színész testvérei is, kivéve egyikőjüket.

Tahi Tóth László temetése szerdán lesz Fotó: Mudra László - Origo

A Ripost azt írja, Tahi Tóth Lászlónak volt egy hetedik testvére is, aki jelenleg Amerikában él. A színművész öccsének, Tahi Tóth Gábornak az önéletrajzi könyvéből kiderült, hogy édesapjuknak volt egy első nagy szerelme, akivel még a főiskolán ismerkedtek meg. A lány terhes lett, de a diploma megszerzését követőn hazautazott Amerikába. Mivel a szülők ellenezték a kapcsolatot, végül az ifjú anyuka egyedül próbálta felnevelni gyermekét.

Tom 2007-ben Magyarországra látogatott és ma is jó kapcsolatot ápol féltestvéreivel. Tud Tahi Tóth László haláláról is, de sajnos nem tud hazautazni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.