Hajdú Péter fotóit ismét ellopták a közösségi médiában, egy Kevin Williams nevű férfi tette

Fotó: Mudra László/Origo -
család lopás Hajdú Péter közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter fotóit ezúttal nem a Facebookon, hanem Instagramon lopták el. Egy Kevin Williams nevű férfi volt a tettes. 

Nemrégiben írtunk arról, hogy Hajdú Péter fotóit egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el Facebookjáról. Hajdú írt a Facebook üzemeltetőinek, ők azonban nem nyilvánították csalásnak a dolgot. A műsorvezető most sem nyugodhat meg, hiszen ismét egy imposztorral találta szemben magát.

Instagram-oldaláról egy Kevin Williams nevű férfi csente el a képeit és sajátjaként állítja be azokat. Hajdú Péter ismét követői segítségét kéri, hogy jelentsék az elkövetőt.

Itt van egy újabb kamuprofil az én fotóimmal! Nem értem, hogy miért jó ez? Hogy lehet valaki ennyire beteg??! Jelentsétek pls Köszi!

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

L.L. Junior kapcsolatáról nyilatkozott: Körtvélyessy Kingával most nagyon szeretik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180306-l-l-junior-kortvelyessy-kingaval-valo-kapcsolatarol-nyilatkozott.htmlL.L. Junior tiszta vizet öntött a pohárba menyasszonyával kapcsolatban: elárult, hogy milyen most a viszonyuk. TV + Sztárok--Da Vincihez hasonlítják Kálloy Molnár Péter tehetséges kisfiát, Pistithttp://www.life.hu/sztarok/20180306-da-vincihez-hasonlitjak-kalloy-molnar-peter-tehetseges-kisfiat-pistit.htmlSzakértők Leonardo da Vincihez hasonlítják Kálloy Molnár Péter tehetségesen festő fiát. Pistinek már saját kiállítása is van. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Hódi Pamela újra beszélnek egymással: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-berki-krisztian-es-hodi-pamela-ujra-beszelnek-egymassal.htmlBerki Krisztián és Pamela nem értenek teljesen egyet a gyermekelhelyezés kérdésében, és erről nyilatkoznak is. Krisztián most a Mokkában beszélt arról, hogyan is állnak a dolgok közte és volt párja között. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella marihuánás felsőben vendégeskedett a tévében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-jakupcsek-gabriella-marihuanas-felsoben-vendegeskedett-a-teveben.htmlJakupcsek Gabriella érdekes felsőben jelent meg Bochkor Gábor műsorában: a mintája kísértetiesen hasonlít a marihuánára. TV + SztárokOrigoTolvai Reni anyukájával szelfizett a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-tolvai-reni-anyukajaval-szelfizett-a-tengerparton-bikini.htmlTolvai Reni megmutatta édesanyját, aki Amerikába is elkísérte őt. A tengerparton szelfiztek. TV + Sztárok--Elképesztően sokat fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180306-elkepesztoen-sokat-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAlaposan lefogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi. Friss fotóján elképesztően karcsúnak tűnik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.