Hódi Pamela Puzsér Róbert reagálás gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reagált Hódi Pamela Puzsér Róbert azon kirohanására, miszerint a kis Natiból szülei egyfajta bazári látványosságot gyártanak.

Immár fél éve, hogy szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián. Bár úgy tűnt, sikerül békében elválniuk egymástól, a gyermeknevelésről merőben és nézeteket vallanak, így a kis Nati elhelyezéséről valószínűleg bíróság dönt majd. A huzavonáról kifejtette a véleményét Puzsér Róbert is, aki úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy a szülei a kislányból „bazári látványosságot gyártanak".

Hódi Pamela üzent Puzsér Róbertnek Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Nem hagyta ezt szó nélkül Hódi Pamela sem, aki az ACNews-on keresztül reagált Puzsér kirohanására.

Puzsér Róbert soha egy percet, de még 10 másodpercet sem találkozott a gyermekünkkel. Nati tökéletesen kiegyensúlyozott állapotban van. Krisztiánnal azon vagyunk, hogy ez így is maradjon." – mondta Hódi Pamela, majd hozzátette, teljesen hidegen hagyja a kritikus véleménye. „Engem csakis az édesanyám véleménye érdekel, Puzsér Róbertté nem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.