Kedvenc szerelmes fotójával köszöntötte vőlegényét Kulcsár Edina

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
fotó szerelem Kulcsár Edina Csuti születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti ma ünnepli szülinapját, menyasszonya, Kulcsár Edina pedig nyilvánosan vallott szerelmet neki.

"Boldog Szülinapot kívánok drága @csut.i ❤️❤️❤️ Örülök, hogy egy ilyen fantasztikus ember lehet a vőlegényem és a születendő gyermekem édesapja!
Kívánom, hogy még nagyon-nagyon sok boldog születésnapod legyen, de leginkább azt szeretném, hogy innentől kezdve, mindet egymás oldalán éljük meg! Ez a kedvenc képem rólunk, mert ez mindent elmond az egymás iránti szerelmünkről! ❤️Love u❤️" - írta Edina a kedvenc közös fotójukhoz.



Az aranymetszés szabályai szerint Meghan Markle arca a legszebb a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-az-aranymetszes-szabalyai-szerint-meghan-markle-arca-a-legszebb-a-kiralyi-csaladban.htmlA görögök aranymetszés szabálya nemcsak a művészeti alkotásokra és az építémnyekre terjed ki, hanem meg lehet vele határozni azt is, mennyire szép egy emberi arc. Ebben persze nagyon fontos szerephez jut a szimmetria. A királyi családban Meghan Markle rendelkezik a legszebb arccal nem sokkal megelőzve Katalin hercegnét. TV + Sztárok--Majka édesanyja ágyban ünnepelte a születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180306-majka-edesanyja-agyban-unnepelte-a-szuletesnapjat.htmlMajka édesanyja betöltötte a 64. életévét, születésnapja alkalmából pedig meglepték őt a gyermekei: ágyba kapta a tortát. TV + Sztárok--Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Cseke Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-elete-egyik-legnehezebb-idoszakarol-vallott-cseke-katinka-szules.htmlCseke Katinka a kamerák előtt vallott őszintén élete egyik legnehezebb időszakáról. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huFérje egyelőre nem engedi Szabó Zsófit lovagolni: nagyon féltihttp://www.life.hu/sztarok/20180306-ferje-egyelore-nem-engedi-szabo-zsofit-lovagolni-nagyon-felti.htmlSzabó Zsófit rettentően félti a férje, Zsolti, aki elárulta, egyelőre nem engedi meg a feleségének, hogy olyan veszélyes sportot űzzön újra, mint a lovaglás. TV + Sztárok--Hajdú Péter fotóit ismét ellopták a közösségi médiában, egy Kevin Williams nevű férfi tettehttp://www.life.hu/sztarok/20180306-hajdu-peter-fotoit-ismet-elloptak-a-kozossegi-mediaban-egy-kevin-williams-nevu-ferfi-tette.htmlHajdú Péter fotóit ezúttal nem a Facebookon, hanem Instagramon lopták el. Egy Kevin Williams nevű férfi volt a tettes. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoL.L. Junior kapcsolatáról nyilatkozott: Körtvélyessy Kingával most nagyon szeretik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180306-l-l-junior-kortvelyessy-kingaval-valo-kapcsolatarol-nyilatkozott.htmlL.L. Junior tiszta vizet öntött a pohárba menyasszonyával kapcsolatban: elárult, hogy milyen most a viszonyuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.