Borbély Alexandra és Nagy Ervin Kaliforniában romantikáznak

Nagy Ervin párkapcsolat Borbély Alexandra színész romantika Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin még nem tért vissza Kaliforniából, kihasználják az ott töltött időt. Romantikus fotót posztotlak.

Sajnos az aranyszobrocskát nem hozta el az Oscar-gáláról a Testről és lélekről című film, azonban Borbély Alexandra és Nagy Ervin kihasználják az utazást, nem tértek haza a díjátadó után. Most Borbély Alexandra posztolt romantikus fotót Instagram-oldalára Kaliforniából.

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia Instagram-oldalát már 100 ezren követikhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-liptai-caludia-instagram-oldalat-mar-100-ezren-kovetik.htmlLiptai Claudia egy szelfivel köszönte meg rajongóinak, hogy egyre többen követik oldalán. TV + Sztárok--Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-igy-oleli-egymast-toth-gabi-es-krausz-gabor-foto.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata nem titok azok előtt, akik követik a két celebet Instagramon, és úgy tűnik, már ők sem akarnak titkolózni. Miután az összefonódó kezeikről posztoltak, most azt mutatták meg, hogy ölelik egymást. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit válásáról vallott: másfél évbe telt, mire túltette magát rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-abraham-edit-valasarol-vallott-masfel-evbe-telt-mire-tultette-magat-rajta.htmlÁbrahám Edit több mint 20 év után vált el férjétől, ennek feldolgozása nagyon sok időbe telt: másfél év és egy szakértő segítsége is kellett hozzá. TV + Sztárok--Macaulay Culkin szerint van egy óriási hiba a Reszkessetek, betörők!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-macaulay-culkin-szerint-van-egy-oriasi-hiba-a-reszkessetek-betorokben.htmlMacaulay Culkin ezúttal Jimmy Fallon vendége volt és elárulta, mindig is volt valami, ami nagyon zavarta a Reszkessetek, betörők! című filmekben. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-nappal Budapest Borija szexi fotókkal lepte meg párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180306-az-ejjel-nappal-budapest-borija-szexi-fotokkal-lepte-meg-parjat.htmlAz Éjjel-nappal Budapest Borija szexi fehérneműben pózolt a kamerák előtt, a fotósorozattal pedig párját lepi meg. TV + SztárokVarga Viktor és Cinthya Dictator év végén szakítottak, az énekes most magára koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-varga-viktor-es-cinthya-dictator-ev-vegen-szakitottak-az-enekes-most-magara-koncentral.htmlTöbb éves együttjárás után december 31-én szakított egymással Varga Viktor és Cinthya Dictator. Az énekes erről mesélt, valamint arról, hogy igyekszik újra megtalálni önmagát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.