5 éve vált el Xantus Barbara, most már készen áll, hogy megtalálja az igazit

Forrás: Facebook -
házasság párkapcsolat válás Xantus Barbara társkeresés család szeretet szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves színésznő, Xantus Barbara 5 éve vált el férjétől, Szurdi Miklóstól, sokáig hárította a férfiak közeledését, msot azonban készen áll rá, hogy megtalálja az igazit. Azt sem bánja, ha fiatalabb az illető, a lényeg, hogy férfi legyen a talpán. 

Xantus Barbara színésznő a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy szeretné megtalálni az igazit. Férjétől, Szurdi Miklóstól 5 évvel ezelőtt vált el, házasságukból gyermekük is született, Bali.

Xantus barbara túl van terhelve, de a szerelem még beleférne az életébe Forrás: Facebook

"Nem hiszem, hanem tudom, hogy megtalálom a páromat. Egyébként, ahogy egyre idősebb, tapasztaltabb leszek, szép lassan eflogynak az elvárásaim. Egy dologból azonban nem engedek: jövendőbelim legyen férfi a talpán, akire felnézhetek, és az sem számít, ha fiatalabb nálam. Szerintem a tekintély, a karizma nem korfüggő" - mesélte a magazinnak Xantus Barbara, aki azt is elárulta, hogy a fiatalabb lehet például 35 éves is. Úgy látja, bármennyire is elfoglalt, a szerelemnek bele kell férnie az életébe.

Azt is elmondta, hogy sokáig hárította a férfiak közeledését, most azonban készséggel igent mond egy randevúra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.