Berki Krisztián és párja, Katona Renáta gyereket szeretnének

Forrás: Polyak Attila -
Katona Renáta gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Berki Krisztián és Katona Renáta nagyon megtalálták a közös hangot: alig vannak együtt néhány hete, máris gyereket akarnak.

Berki Krisztián és Katona Renáta csupán néhány hete vannak együtt, de kapcsolatuk máris nagyon komolyra fordult. Szinte egyből összeköltöztek, és már a közös jövőt tervezgetik: esküvő és gyermekáldás is szóba került kettőjük között, és mindegyiket szeretnék mielőbb megvalósítani.

Kisbabát akarnak Forrás: Polyak Attila

szerelemgyerekre vágyunk mielőbb"

Story Magazinnak
Mindig is egy szerelemgyerek volt az álmom, úgy érzem, hogy ez Krisztiánnal megvalósulhat

Katona Renáta nemrég még mással tervezgette a jövőjét

Kiderült, férjes asszonyba szeretett bele Berki Krisztián. Renáta hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondta ki másfél éve a boldogító igent férjének, aki utána is fényűző életet biztosított neki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Megsértődtek zenésztársai Balázs Fecórahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-megsertodtek-zenesztarsai-balazs-fecora-koral-koncert.htmlMegsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére. TV + Sztárok--Ekkorra tervezi az esküvőt Csuti és Kulcsár Edina: videó http://www.life.hu/sztarok/20180307-ekkora-tervezi-az-eskuvot-csuti-es-kulcsar-edina-video.htmlA napokban jegyezte el Kulcsár Edinát párja, Csuti, a Mokkában pedig elárulták, hogy mikorra is tervezik a nagy napot. TV + Sztárok--Félelmetes: szellemeket fotózott otthonában Katie Pricehttp://www.life.hu/sztarok/20180307-szellemeket-fotozott-otthonaban-katie-price.htmlRettegésben él Katie Price, aki állítja, otthonában szellemek élnek. Le is fotózta őket. TV + Sztárok--Tücsi vőlegénye egy jégkorong mérkőzésen sérült meg, monoklival ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180307-tucsi-volegenye-egy-jegkorong-merkozesen-serult-meg-monoklival-unnepelte-szuletesnapjat.htmlJégkorong mérkőzésen sérült meg Tücsi vőlegénye, Sofron István, aki így hatalmas monoklival ünnepelte születésnapját. TV + SztárokOrigo4 éve húzódik Tommyboy válásahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-4-eve-huzodik-tommyboy-valasa-valovilag.htmlTommyboy, a ValóVilág 3. szériájának szereplője 4 éve képtelen elválni a feleségétől, nem tudnak megegyezni a vagyon elosztásán. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLiptai Claudia Instagram-oldalát már 100 ezren követikhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-liptai-caludia-instagram-oldalat-mar-100-ezren-kovetik.htmlLiptai Claudia egy szelfivel köszönte meg rajongóinak, hogy egyre többen követik oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.