Katinka nagypapája, Bakos László szerint Shane és az úszónő ki fognak békülni

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Bakos László Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát.

Decemberben kezdték először rebesgetni, hogy Katinka és Shane között nincs minden rendben. Kiderült, hogy sajnos a pletykák igazak. A sportoló és férje külön is költöztek egymástól,és az edzéseket sem közösen folytatják, bár a hivatalos információk szerint Katinka továbbra is a Shane-metódus szerint tréningezik. A rajongók nagyon örülnének, ha rendeződne köztük a viszony.

Katinka nagypapája reménykedik Forrás: MTI/Illyés Tibor

"

Azt gondolom, hogy sikerülni fog nekik.

Story Magazinnak Magánéleti problémáinak megoldásáról és sportkarrierjének rendezéséről is Katinka dönt egyedül"Majd ő eldönti, neki mi a jó, rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. A helyzet az, hogy öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, nem árt neki tulajdonképpen, sőt, még hasznára is fog válni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.