műsorvezető Japán Lilu tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kokesi babát tetováltatott a karjára Lilu, fotót is mutatott róla.

Lilu igazi Japán-imádó, és most még a fájdalmat is vállalta azért, hogy egy japán szimbólumot viselhessen a testén. A műsorvezető elment egy tetoválószalonba és egy kokesi babát varratott a karjára. A képet már meg is mutatta közösségi oldalán a rajongóinak, akiknek nagyon tetszett az elkészült alkotás.

Kislányom, már megint mit csinálsz?? köszönöm @torocsik_daniel #tattooedgirl #itsme

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

A kokesi babák aprócska méretű fából készült játékszerek. Több százéves múltra tekintenek vissza, sokan gyűjtik és még ma is rendeznek kokesi baba készítő versenyt. Japánból szinte lehetetlenség úgy hazajönni, hogy ne hoznánk szuvenírként belőle néhány darabot.

Hát ő az.... #kokeshi #kokeshidoll #tattooedgirl #japanlover

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Berki Krisztián és párja, Katona Renáta gyereket szeretnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-berki-krisztian-es-parja-katona-renata-gyereket-szeretnenek.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián és Katona Renáta nagyon megtalálták a közös hangot: alig vannak együtt néhány hete, máris gyereket akarnak. TV + Sztárok--Katinka nagypapája, Bakos László szerint Shane és az úszónő ki fognak békülnihttp://www.life.hu/sztarok/20180308-katinka-nagypapaja-bakos-laszlo-szerint-shane-es-az-uszono-ki-fognak-bekulni.htmlKatinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát. TV + Sztárok--Még az idén összeházasodnak: az esküvőt tervezi Berki Krisztián és Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meg-az-iden-osszehazasodnak-az-eskuvot-tervezi-berki-krisztian-es-katona-renata.htmlAkkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!TV + SztárokOrigoFélelmetes: szellemeket fotózott otthonában Katie Pricehttp://www.life.hu/sztarok/20180307-szellemeket-fotozott-otthonaban-katie-price.htmlRettegésben él Katie Price, aki állítja, otthonában szellemek élnek. Le is fotózta őket. TV + Sztárok--4 éve húzódik Tommyboy válásahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-4-eve-huzodik-tommyboy-valasa-valovilag.htmlTommyboy, a ValóVilág 3. szériájának szereplője 4 éve képtelen elválni a feleségétől, nem tudnak megegyezni a vagyon elosztásán. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegsértődtek zenésztársai Balázs Fecórahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-megsertodtek-zenesztarsai-balazs-fecora-koral-koncert.htmlMegsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.