Még az idén összeházasodnak: az esküvőt tervezi Berki Krisztián és Katona Renáta

Forrás: Mokka -
esküvő Katona Renáta házasság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!

"Mazsi mondott egy dátumot, hogy mikor szeretne hozzám jönni, amihez tartanom kell magam. Ez még az idei évben lesz" - mondta Berki Brisztián Hajdú Péternek az Esti Frizibiben. A műsor vasárnap este kerül adásba az ATV-n.

Berki Krisztián és Katona Renáta esküvőre készülnek Forrás: Mokka

A terveken még maga Hajdú is meglepődött, hiszen Renáta pár perccel azelőtt még arról beszélt, hogy még férjnél van, és amikor összejöttek Berkivel, még a férjével, T. Attilával élt együtt. A lány azt is elmesélte, hogyan mondta meg otthon, hogy válni akar.

"Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok, és sohasem éreztem még ilyet. Elmondtam tisztességesen, hogy még az esküvő napján sem. Mi Krisztiánnal úgy ismerkedtünk meg, hogy az akkori párommal még együtt voltunk, akkor még vele éltem, de nem volt jó a kapcsolatunk. Előtte egy héttel ő mondta, hogy elköltözik otthonról" - mondta Mazsi, hozzátéve, hogy házasságában már fél évvel az esküvő után kezdődtek a gondok, de nem mert kilépni a kapcsolatból. A válókeresetet egyébként már beadták, és az anyagiakban is megegyeztek. A válást legkésőbb április elején mondják ki - írja a Blikk.

Megsértődtek zenésztársai Balázs Fecórahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-megsertodtek-zenesztarsai-balazs-fecora-koral-koncert.htmlMegsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére. TV + Sztárok--Ekkorra tervezi az esküvőt Csuti és Kulcsár Edina: videó http://www.life.hu/sztarok/20180307-ekkora-tervezi-az-eskuvot-csuti-es-kulcsar-edina-video.htmlA napokban jegyezte el Kulcsár Edinát párja, Csuti, a Mokkában pedig elárulták, hogy mikorra is tervezik a nagy napot. TV + Sztárok--Félelmetes: szellemeket fotózott otthonában Katie Pricehttp://www.life.hu/sztarok/20180307-szellemeket-fotozott-otthonaban-katie-price.htmlRettegésben él Katie Price, aki állítja, otthonában szellemek élnek. Le is fotózta őket. TV + Sztárok--Tücsi vőlegénye egy jégkorong mérkőzésen sérült meg, monoklival ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180307-tucsi-volegenye-egy-jegkorong-merkozesen-serult-meg-monoklival-unnepelte-szuletesnapjat.htmlJégkorong mérkőzésen sérült meg Tücsi vőlegénye, Sofron István, aki így hatalmas monoklival ünnepelte születésnapját. TV + SztárokOrigo4 éve húzódik Tommyboy válásahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-4-eve-huzodik-tommyboy-valasa-valovilag.htmlTommyboy, a ValóVilág 3. szériájának szereplője 4 éve képtelen elválni a feleségétől, nem tudnak megegyezni a vagyon elosztásán. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra túl sok feladatot vállalt: pihenőt kellett tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ordog-nora-tul-sok-feladatot-vallalt-pihenot-kellett-tartania.htmlÖrdög Nóra sem számított rá, hogy olyan népszerű lesz a videóblogjuk, amilyen végül lett. Az emberek imádják nézni az utazásaikból készül bemutatókat, de úgy néz ki, kezd kifogni rajtuk a videós anyagok elkészítése. Túl sok feladatot vállaltak, erről írt Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.