Szívszorító szavakkal búcsúzott el felesége Tahi Tóth Lászlótól

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál feleség temetés Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán eltemették Tahi Tóth Lászlót. Megtört felesége szívszorító szavakkal búcsúzott férjétől.

Szerdán a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték a február 22-én elhunyt Tahi Tóth Lászlót. A temetésen egy szál virággal rengetegen lerótták tiszteletüket a színész emléke előtt. Az özvegy, Kárászy Szilvia megrázó búcsúbeszédében felidézte utolsó, férjével együtt töltött perceiket.

Tahi Tóth László koporsója a Makovecz-ravatalozóban Fotó: Polyák Attila - Origo

Március elejétől számítva huszonöt év együttlét után szeretett férjem, te, ami talán a legnehezebb neked, megvártál, míg hazaértem a patikából. Én fogtam a kezed, az utolsó mosolyod és lélekvételed az enyém. Megöleltem, simogattam a holt testedet, az otthonunkban. Felfoghatatlan szűrrealitás. Szavakkal kimondhatatlan szépségeket és persze nehézségeket éltünk meg együtt. Ha most kéne újrakezdenünk, mint már oly sokszor a huszonöt év alatt, újra és újra beléd szeretnék. Ha eljön az én időm, akkor én is itt nyugszom majd melletted. Nem félek semmitől. Rájöttem, hogy nagyon bátor vagyok. Messziről jöttem, most itt vagyok. És egyszer ugyanilyen messzire kell majd távoznom. Végtelenbe ölelő szeretettel búcsúzom tőled, Lacuskám, de még találkozunk. Feleséged, Szilvi, és a családod" – idézi az özvegy szívszorító szavait a Ripost.

Lilu tetováltatott: fotót is mutatott rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-lilu-tetovaltatott-fotot-is-mutatott-rola.htmlEgy kokesi babát tetováltatott a karjára Lilu, fotót is mutatott róla. TV + SztárokOrigoGyerekkori fotót osztott meg magáról Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-gyerekkori-fotot-osztott-meg-magarol-varga-iza-edesapa.htmlÚgy tűnik, nosztalgiázni támadt kedve Varga Izának, aki a közösségi oldalán egy gyerekkori fotót osztott meg magáról. TV + Sztárok--Berki Krisztián és párja, Katona Renáta gyereket szeretnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-berki-krisztian-es-parja-katona-renata-gyereket-szeretnenek.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián és Katona Renáta nagyon megtalálták a közös hangot: alig vannak együtt néhány hete, máris gyereket akarnak. TV + Sztárok--Katinka nagypapája, Bakos László szerint Shane és az úszónő ki fognak békülnihttp://www.life.hu/sztarok/20180308-katinka-nagypapaja-bakos-laszlo-szerint-shane-es-az-uszono-ki-fognak-bekulni.htmlKatinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát. TV + Sztárok--Még az idén összeházasodnak: az esküvőt tervezi Berki Krisztián és Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meg-az-iden-osszehazasodnak-az-eskuvot-tervezi-berki-krisztian-es-katona-renata.htmlAkkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!TV + SztárokOrigoFélelmetes: szellemeket fotózott otthonában Katie Pricehttp://www.life.hu/sztarok/20180307-szellemeket-fotozott-otthonaban-katie-price.htmlRettegésben él Katie Price, aki állítja, otthonában szellemek élnek. Le is fotózta őket. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.