A Fonogramon esett egymásnak Lotfi Begi és Czutor Zoltán

vita Czutor Zoli fonogram Lotfi Begi veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fonogramon kérte számon Czutor Zolit korábbi nyilatkozata miatt Lotfi Begi, a Compact disco dj-je.

Czutor Zoli egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy egyre több nyúlás van ma zenei téren hazánkban, és többek között megnevezte Lotfi Begit, a Wellhellót valamint az Anti Fitness Clubot is.

A Fonogramon Begi pedig, amikor meglátta a Belmondo együttes frontemberét, nyilvánosan vonta őt kérdőre.

Czutor Zoli Forrás: Belmondo.hu

"Miért kellett ezt csinálni?"

"Bocsánatkéréssel végződött a beszélgetés. A szakmai véleményemet továbbra is fenntartom, bár valóban nem mérlegeltem az emberi tényezőket, amikor felkértek erre az elemzésre" - mesélte a Blikknek Czutor Zoli.

Férje ellen vallott Hosszú Katinka: Shane Tusup nem volt veszélyben, amikor nekiment kollégájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-ferje-ellen-vallott-hosszu-katinka.htmlShane Tusupnak a bíróságon kellett felelnie tetteiért, ugyanis nyilvánosan megfenyegette az Iron Aquatics akkori skót térnerét, Daniel Wardot. A sztáredző védekezni próbált, ám felesége ellene vallott. TV + Sztárok--Détár Enikő nehézségekkel küzd: nem tudják, hogy befizették-e a számláthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-detar-eniko-nehezsegekkel-kuzd-nem-tudjak-hogy-befizettek-e-a-szamlat.htmlFolyamatos rohanás Détár Enikő élete, alig bírja a tempót, de kénytelen, hiszen még sok a tennivaló: várják a felújítási munkálatok és a számlák, amikről azt sem tudják, befizették-e már.TV + Sztárok--Gregor Bernadett szerette a meztelen fotózásokathttp://www.life.hu/sztarok/20180308-gregor-bernadett-szerette-a-meztelen-fotozasokat.htmlGregor Bernadettet annak idején nem egyszer láthattuk a férfimagazinok címlapjain, amire máig büszke: a meztelen képek adták vissza az önbizalmát. TV + SztárokOrigoVáratlan bejelentés: elválik feleségétől Usherhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-elvalik-felesegetol-usher.htmlÁlompárnak tartották őket, és a barátaikat is váratlanul érte a hír, hogy Usher és felesége válik. TV + Sztárok--Megszületett az ítélet Shane Tusup őrjöngésének ügyében: vesztett az amerikai edzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-megszuletett-az-itelet-shane-tusup-orjongesenek-ugyeben.htmlShane Tusup tavaly áprilisban fenyegette meg edzőtársát, Darren Wardot a debreceni országos bajnokságon, aki bírósághoz fordult. Megszületett az ítélet. TV + SztárokÖsszeverte apját Tommy Lee és Pamela Anderson közös gyermeke, a rendőrséget is kihívtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-osszeverte-apjat-tommy-lee-es-pamela-anderson-kozos-gyermeke-a-rendorseget-is-kihivtak.htmlPamela Anderson és Tommy Lee közös gyermeke, Brandon összeverekedett apjával, ami addig fajult, hogy a rendőröket is ki kellett hívni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.