A színpadon érte baleset Puskás Peti öccsét

X-Faktor Puskás Peti koncert baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti elárulta, az egyik The Biebers koncerten a testvére akkorát esett, hogy azt hitte, mindenét eltörte. Szerencsére azonban nem történt nagyobb baj.

Különböző színpadi balesetekről készített összeállítást a Fókusz stábja. Kiderült, hogy többnyire a magyar énekesek sem ússzák meg kisebb-nagyobb incidensek nélkül a fellépéseiket. A színpadon állva egyfajta önkívületi állapotba kerülnek a zenészek, teljesen megfeledkeznek a külvilágról, ami miatt gyakran kerülnek veszélyes helyzetekbe. Puskás Peti például elárulta, együttesének, a The Biebersnek az egyik koncertjén a testvére esett hatalmasat egy ugrás közben.

Mindenki érezte a bulit, visszamegyek, éneklek tovább, majd egy irgalmatlan puffanást hallok a színpadon. Odanézek és csak azt látom, hogy az öcsém öntudatlanul fekszik a mellkasán a színpadon. Szegénykém ugrott, de 20 centivel elszámolta magát... Odamegyek hozzá, mondom, ennek kampó, eltörte mindenét ez a srác..." – emlékezett vissza az X-Faktor mentora, aki mostanában bajuszt növesztett.

Majka és Sebestyén Balázs együtt sportolnak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-majka-es-sebestyen-balazs-egyutt-sportolnak.htmlEgymás ellen harcol Sebestyén Balázs és Majka, de nem nézettségért, hanem a fallabdapályán. TV + Sztárok--Pásztor Anna az égbe köpött a Fonogram-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-pasztor-anna-az-egbe-kopott-a-fonogram-dijatadon.htmlÁtadták a Fonogram-díjakat, ám az esemény nem éppen a jelöltek miatt volt érdekes, hanem az egyik műsorvezető, Pásztor Anna miatt. Az énekesnő gusztustalan képességét mutatta be a nagyérdeműnek élőben: azt, hogyan tud köpni. TV + Sztárok--Hódi Pamelának megszakadt a szíve, Berki Krisztián új kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-hodi-pamelanak-megszakadt-a-szive-berki-krisztian-uj-kapcsolatarol-beszelt.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatáról is beszélt Hódi Pamela, aki örülne, ha exe boldog lenne, de oka van annak, hogy csak Krisztián asszisztensén keresztül kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--Heidi Klumnak új pasija van: Adrien Brodyval hozták összehttp://www.life.hu/sztarok/20180309-heidi-klumnak-uj-pasija-van-adrien-brodyval-hoztak-ossze.htmlÚgy tűnik, Heidi Klum már túltette magát legutóbbi szakításán, és meg is van a következő kiszemeltje: Oscar-díjas színészre pályázik. TV + Sztárok--Egy nő állítja, Ed Westwick 2 napig szexrabszolgaként tartotta őt fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egy-no-allitja-ed-westwick-2-napig-szexrabszolgakent-tartotta-ot-fogva.htmlAz utóbbi időben többen is megvádolták szexuális zaklatással a Gossip Girl sztárját, Ed Westwicket, most azonban egy nő még ennél is súlyosabb váddal hozakodott elő, állítja, hogy a színész 48 órán keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta őt fogva. TV + Sztárok--Stohl András élete megváltozott: ma már nem bulizikhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-stohl-andras-elete-megvaltozott-ma-mar-nem-bulizik.htmlStohl Andrásnak hosszú ideig szólt a bulikról, a hajnalig tartó dorbézolásról az élete, de mára megváltozott: ezért alakult át az élete. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.