Budapesti szemüvegboltba tévedt be Antonio Banderas: videó

forgatás videó Antonio Banderas Pablo Picasso Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új filmjének forgatása miatt ismét Budapesten tartózkodik Antonio Banderas, aki ezúttal egy szemüvegboltba látogatott el.

Pablo Picasso életéről szóló filmet forgat Antonio Banderas, aki korábban decemberben jelentkezett be Budapestről. A színész most ismét a magyar fővárosban tartózkodik, legalábbis erről árulkodik egy videófelvétel. Egy szemüvegboltba tévedt be, ahol a cég egy egyedi szemüveggel kedveskedett neki.

Az üzlet egyik eladója a Ripostnak elárulta, Antonio nagyon szimpatikusan viselkedett.

Nagyon kedves és közvetlen ember, természetesen viselkedett az ittléte alatt. Szívesen beszélgetett mindenkivel és boldogan vette át a neki készített napszemüveget." – nyilatkozta az eladó.

Egy nő állítja, Ed Westwick 2 napig szexrabszolgaként tartotta őt fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egy-no-allitja-ed-westwick-2-napig-szexrabszolgakent-tartotta-ot-fogva.htmlAz utóbbi időben többen is megvádolták szexuális zaklatással a Gossip Girl sztárját, Ed Westwicket, most azonban egy nő még ennél is súlyosabb váddal hozakodott elő, állítja, hogy a színész 48 órán keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta őt fogva. TV + Sztárok--Egyre több probléma nehezíti Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egyre-tobb-problema-neheziti-selena-gomez-es-justin-bieber-kapcsolatat-szerelem.htmlBár ősz óta újra egy párt alkot Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk korántsem felhőtlen. TV + Sztárok--20 év után válik Jim Belushi, a bíróságon harcol a fiáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-20-ev-utan-valik-jim-belushi-a-birosagon-harcol-a-fiaert.htmlKibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válik Jim Belushi és felesége. Tinédzser gyermekük van, a férj most közös felügyeleti jogot kér a bíróságon. TV + Sztárok--Váratlan bejelentés: elválik feleségétől Usherhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-elvalik-felesegetol-usher.htmlÁlompárnak tartották őket, és a barátaikat is váratlanul érte a hír, hogy Usher és felesége válik. TV + Sztárok--Megkeresztelték Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180308-megkereszteltek-meghan-marklet.htmlMegkeresztelték Meghan Markle-t, így májusban az anglikán egyház hitében és keretein belül házasodhat össze Harry herceggel. TV + Sztárok--David Beckham Bella Hadiddal flörtölt: itt az árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-david-beckham-bella-hadiddal-flortolt-itt-az-arulkodo-foto.htmlA nála 21 évvel fiatalabb Bella Hadiddal flörtölt David Beckham. Már csak az a kérdés, mit szól ehhez a felesége, Victoria... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.