Evan Rachel Wood drámai vallomása: így erőszakolták meg kétszer is

színésznő nemi erőszak megerőszakolás Evan Rachel Wood dráma vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Evan Rachel Wood a nyilvánosság előtt vallott arról, hogy korábban kétszer is megerőszakolták.

Evan Rachel Wood először 2016 őszén beszélt arról a nyilvánosság előtt, hogy korábban kétszer is megerőszakolták. A színésznő most a bíróságon emelte fel a szavát a szexuális erőszakot elszenvedettekért és részletesen elmesélte, min ment keresztül.

Evan Rachel Wood drámai vallomást tett

Először az akkori párja tette meg vele a szörnyűséget, később pedig egy idegen.

Arra ébredtem, hogy a férfi, aki állította, hogy szeret, abban a hiszemben, hogy én eszméletlen vagyok, megerőszakol." – idézi a MarieClaire a színésznő szavait, aki ezt követően felidézte a második esetet is. „Megkötözött és ütött. Azt kiabálta, meg fog ölni. Komolyan azt gondoltam, meg fogok halni. Feladtam a harcot, elhagyott minden erőm."

A színésznő a megrázó események hatására kétszer is megpróbált öngyilkos lenni. Borzalmas emlékeit azért idézte most fel, hogy tudják az áldozatok, nincsenek egyedül.

Egy nő állítja, Ed Westwick 2 napig szexrabszolgaként tartotta őt fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egy-no-allitja-ed-westwick-2-napig-szexrabszolgakent-tartotta-ot-fogva.htmlAz utóbbi időben többen is megvádolták szexuális zaklatással a Gossip Girl sztárját, Ed Westwicket, most azonban egy nő még ennél is súlyosabb váddal hozakodott elő, állítja, hogy a színész 48 órán keresztül gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta őt fogva. TV + Sztárok--Egyre több probléma nehezíti Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-egyre-tobb-problema-neheziti-selena-gomez-es-justin-bieber-kapcsolatat-szerelem.htmlBár ősz óta újra egy párt alkot Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk korántsem felhőtlen. TV + Sztárok--20 év után válik Jim Belushi, a bíróságon harcol a fiáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-20-ev-utan-valik-jim-belushi-a-birosagon-harcol-a-fiaert.htmlKibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válik Jim Belushi és felesége. Tinédzser gyermekük van, a férj most közös felügyeleti jogot kér a bíróságon. TV + Sztárok--Váratlan bejelentés: elválik feleségétől Usherhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-elvalik-felesegetol-usher.htmlÁlompárnak tartották őket, és a barátaikat is váratlanul érte a hír, hogy Usher és felesége válik. TV + Sztárok--Megkeresztelték Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180308-megkereszteltek-meghan-marklet.htmlMegkeresztelték Meghan Markle-t, így májusban az anglikán egyház hitében és keretein belül házasodhat össze Harry herceggel. TV + Sztárok--Lilu tetováltatott: fotót is mutatott rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-lilu-tetovaltatott-fotot-is-mutatott-rola.htmlEgy kokesi babát tetováltatott a karjára Lilu, fotót is mutatott róla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.