Férje ellen vallott Hosszú Katinka: Shane Tusup nem volt veszélyben, amikor nekiment kollégájának

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Hosszú Katinka vallomás bíróság Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusupnak a bíróságon kellett felelnie tetteiért, ugyanis nyilvánosan megfenyegette az Iron Aquatics akkori skót térnerét, Daniel Wardot. A sztáredző védekezni próbált, ám felesége ellene vallott.

Azért esett neki verbálisan Shane Tusup az Iron Aquatics egykori skót származású trénerének, mert az nem nevezte be a férfiváltót egy versenyre.

„Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!"

- ordította Tusup. Ezért a mondatáért pedig a bíróságon kellett felelnie.

Volt férje ellen vallot Hosszú Katinka Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A sztáredző azt állította, hogy veszélyben érezte magát, azért mondta a fent olvasható mondatot, ám ezzel szemben válófélben lévő felesége szerint a szakember egyáltalán nem közeledett dühösen volt férje felé, így megcáfolta Shane nyilatkozatát.

A Fővárosi Törvényszék szerint becsületsértés történt így Tusupnak levélben kell elnézést kérnie egykori kollégájától, valamint 135 ezer forintos büntetést is fizetnie kell - írta meg a Blikk.

Kisfia lesz Kulcsár Edinának és Csutinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-kisfia-lesz-kulcsar-edinanak-es-csutinak.htmlKulcsár Edina pár hete jelenetett be, hogy babár vár, és pár napja arról is értesülhetünk, hogy Csuti megkérte a kezét. Egy harmadik bejelentés azonban még váratott magára: még nem tudtuk, hogy kisfút vagy kislányt vár a pár.TV + Sztárok--Tóth Andi megmutatta dekoltázsát a Fonogram-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-toth-andi-megmutatta-dekoltazsat-a-fonogram-dijatadon.htmlTóth Andi énekesnő merész ruhában mutatta meg formás alakját a Fonogram-díjátadón. TV + SztárokOrigoAWS: "Szentpéteri Csilla művésznőt pusziljuk"http://www.life.hu/sztarok/20180308-aws-interju-szentpeteri-csilla-muvesznot-pusziljuk.htmlA Magyarországot az idei Eurovízión képviselő AWS nem kapta meg a Fonogram szobrocskát, de ez nem zavarja az együttes frontemberét: mint mondta, elege van már a díjazásokból. Siklósi Örs pedig megragadta az alkalmat és üzent az őket kritizáló Szentpéteri Csillának.TV + SztárokAz Agymenők című sorozat színészei is változtak a sorozat 11 évada alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-az-agymenok-cimu-sorozat-szineszei-is-valtoztak-a-sorozat-11-evada-alatt.htmlAz Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat szereplői megmutatták a világnak, hogy kockának és okosnak lenni nem ciki, épp ellenkezőleg: egy szemüveges fizikus is meg tudja hódítani a gimi egykori bálkirálynőjét, sőt arra is felhívták a figyelmet, hogy senki ne bánja, ha különbözik környezetétől. TV + Sztárok--20 év után válik Jim Belushi, a bíróságon harcol a fiáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-20-ev-utan-valik-jim-belushi-a-birosagon-harcol-a-fiaert.htmlKibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válik Jim Belushi és felesége. Tinédzser gyermekük van, a férj most közös felügyeleti jogot kér a bíróságon. TV + Sztárok--Többen aggódnak Tori Spellingért, akinél néhány napon belül másodszor jártak a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-tobben-aggodnak-tori-spellingert-akinel-nehany-napon-belul-masodszor-jartak-a-rendorok.htmlNéhány napon belül másodszor jártak a rendőrök a Beverly Hills 90210 színésznőjénél, Tori Spellingnél, aki férjével és 5 gyermekével él egy fedél alatt. A benffentesek idegösseroppanásról fecsegnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.