A monogámia lesz a téma a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsorban

Brad Pitt Várkonyi Andrea párkapcsolat Micsoda nők! Várkonyi Andreával hűtlenség szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsorban a hűtlenségről és a monogámiáról beszélgetnek majd hétfőn este. A szexológus szerint akár a fantáziálás is zavarhatja a férfiakat.

"Az emberiség legnagyobb kihívása a monogámia, nem véletlenül van vele annyi probléma" – magyarázta Hevesi Kriszta szexológus, aki szerint utód szempontjából nagyon fontos, mert a gyermek akkor érzi magát igazán biztonságban, ha két szülője van - írja a Bors.

Várkonyi Andrea szerint Brad Pitt jóképű Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Várkonyi Andrea elárulta a körülötte ülő Hevesi Krisztának, Nagy Rékának és Cseke Katinkának, hogy náluk Brad Pitt szinte családtagnak számít. És csodálkozott rajta, hogy ez már esetleg zavarhatja is férjét, Bocskor Gábort. Gelsei Bernadett szerelmi háromszög specialista szerint az is szóba kerülhet, hogy a férfiak sokkal kevésbé bocsátják meg a párjuk hűtlenségét, van, aki arra is féltékeny, ha felesége filmnézés közben elájul egy hollywoodi filmsztártól.

Várkonyi Andre ennek ellenére mégis - ahogy fogalmazott - lecsekkolná a sármos hollywoodi sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.