Hargitai Bea biztosítást kötne az eszére és a méhére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ész Hargitai Bea méh biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea mindig is arról volt híres, hogy szabadon kimondja azt, amit gondol. A nőnapról is kifejtette véleményét a #Bochkor című műsorban, és arról is beszélt, hogy nőként mely szerveit félti a legjobban.

Hargitai Bea Valkó Eszterrel, Ábel Anitával és Hajdú Steve-vel együtt volt a #Bochkor című műsor vendége, ahol a nőnap alkalmából a férfiak és nők közötti kapcsolatról beszélgettek, Bea pedig elmondta, miért érdemlik meg a nők az ünneplést.

Hargitai Bea az eszét és a méhét félti Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mi nők, fél életünkben, gyakorlatilag havonta elvérzünk, majd nagyon sokan vagyunk, akik az egyik szervünkből kinyomunk egynéhány gyereket. Egy évben egyszer, pár szál ilyen gazt megérdemlünk. Ünnepeljük már meg" – fejtette ki véleményét a modell, aki aztán arról is beszámolt, hogy melyik szervét félti a legjobban. „Vagy az eszemet, vagy a méhemet biztosíttatnám. Ha nyolcvan évesen akarnék még gyereket esetleg. Mind a kettőre, kész" – idézi a 24.hu a műsor felvételén elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.